Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadawnie rang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w jaki sposób ustawić moce rang by zwykły użytkownik/vip nie mógł sobie ich dodawać? Moja próba skończyła się na tym, że sam sobie zablokowałem dodanie rang i musiałem zrobić reset ;d więc tym razem pisze z prośbą pomocy :D

Opublikowano

myAOuT0.png

ta permisja musi mieć większą wartość przy rangach których nie chcesz żeby sobie nadawali od

fHwGcrr.png

tej permisji u użytkowników/vipów

sygnatura.png

Opublikowano
Przed chwilą, Wonoace napisał:

myAOuT0.png

ta permisja musi mieć większą wartość przy rangach których nie chcesz żeby sobie nadawali od

fHwGcrr.png

tej permisji u użytkowników/vipów

Powiedzmy 75 - 60?

Opublikowano
1 minutę temu, Psychic0 napisał:

Powiedzmy 75 - 60?

Tak, jeśli chcesz to mogę Ci to ustawić jak nie rozumiesz do końca. 
Pierwsza permisja "Wymagane moce dodawania członków grupy" mówi o tym, że jaką moc trzeba mieć na permisji "Moce dodawania członków grupy" by móc dodać do tej rangi i tak samo jest z usuwaniem. 

sygnatura.png

Opublikowano
1 minutę temu, Wonoace napisał:

Tak, jeśli chcesz to mogę Ci to ustawić jak nie rozumiesz do końca. 
Pierwsza permisja "Wymagane moce dodawania członków grupy" mówi o tym, że jaką moc trzeba mieć na permisji "Moce dodawania członków grupy" by móc dodać do tej rangi i tak samo jest z usuwaniem. 

Jakbyś mógł to było by świetnie 😄 Bo ostatnia moja próba skończyła się  własnym zablokowaniem xD

Opublikowano
1 minutę temu, Psychic0 napisał:

Jakbyś mógł to było by świetnie 😄 Bo ostatnia moja próba skończyła się  własnym zablokowaniem xD

Wyślij ip serwera na pw 😛

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...