Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kilku pluginów i porad

FabQ_14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w trakcie tworzenia serwera survival + działki  na wersję 1.15.1 z silnikiem PaperSpigot i poszukuję:

1. Dobrego pluginu na cuboidy .

2. Używam komendy /jail z pluginu Essentials, czy jest do tego jakiś config .

3. Kompatybilny plugin do logowania z możliwością zmiany wiadomości bo Authme coś szwankuje  .

4. Oraz jak połączyć wiele komend w jedną

Opublikowano

2. chodzi mi o to, że w essentials można kogoś zamknąć do więzienia (/jail, /setjail, /unjail) i pytam się czy jest opcja zmiany powiadomień tego lub uprawnień zamkniętych

Opublikowano

Wiadomości zwrotne można zmienić, ale że tak powiem, boję się, że nie dasz rady. Pobierasz sobie ten plik i wrzucasz go do folderu Essentials. Szukasz linijki dot. jail i edytujesz. Zanim się mnie zapytasz co to za dziwne znaczki to poczytaj o unicode.

A uprawnienia zamkniętych, z tego co pamięta, też podlegają zmianie w pliku config.yml.

Opublikowano

4. A co z tymi komendami chodzi mi o

/test - wykonuje komendy:

- pex user FabQ group set Więzień

- say Ten gracz trafił do więzienia

-  tp 1000 60 1000

Opublikowano

Potrzebne mi to bo zamiast banów wprowadzam więzienie i chce za pomoca jednej komendy teleportować gracza do więzienia i zmieniać mu rangę z ograniczonymi uprawieniami

Opublikowano

Ja wiem ale to przy komendzie /jail a ja chcę zrobić własną rangę i dać jej własne uprawnienia i wtedy muszę ręcznie teleportować gracza dlatego szukam pluginu który może wykonać wiele komend za pomocą jednej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...