Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MU Online na Androida

MonaKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Z nudów i troche z tęsknoty do MuOnline zacząłem szukać odmęty sklepu google play na Androida i znalazłem 2 aplikacje, które są wersją Mu na Androida. Są to serwery postawione na Filipinach, na jednym idzie grać, natomiast na drugim są straszne lagi.

Jeżeli ktoś chciałby spróbować i podzielić się informacją jak działa u was ten serwer na którym są lagi to podaje Informacje:

1. MuAwaY X9999 ver. 0.97d+0.99i + itemy

Stabilny, pelno subow i czesto serwery full.

Mozna grac na telefonie oraz na kompie.

https://www.muaway.net/

W sklepie google play pod taka sama nazwa MuAwaY

2. Mu Mobile World Mu, wiele serwerów, granie na tym serwerze stanowi lekki problem przez lagi, ale może u was to bedzie lepiej dzialac. Sprobujcie zagrac na najnowszym serwerze, Mu Forest 2, premiera odbyla sie 12.01.2020r.

https://world-mu.net/

Nazwa aplikacji w sklepie play to:

ClassicGameMu

Moze u niektorych z was nie bedzie lagow albo ktos znajdzie rozwiazanie jak grac tam bez lagow, dzielcie sie opiniami w komentarzach. Byc moze jest to spowodowane ustawieniami mojego routera.

Jezeli ktos posiada informacje na temat innych serwerow to bardzo chetnie wszystkie zobacze. Mysle rowniez nad ogarnieciem takiego serwera dla Polskiej spolecznosci, wiec jezeli ktos cos wie na temat plikow serwerowych to piszcie w komentarzach.

Pozdrawiam wszystkich fanow klasycznego MuOnline

• Aive zmienił(a) tytuł na MU Online na Androida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...