Skocz do zawartości

Polecane posty

Mam mały problem, ostatnio chciałem zagrać w minecrafta na modach. Nie mam Minecrafta premium, używam skluncher. Gdy wszystko jest gotowe ( nowy, czysty folder .Minecraft i pobrany instalator) włączam instalację Forge, ale nic się nie dzieje, jedynie co jakiś czas pojawia się konsola windowsa, np po kilku kliknięciach. Wszystko robię dobrze ponieważ na drugim komputerze robię dokładnie to samo i działa, tylko ten komputer jest za słaby na liczbę modów, które chciałyby mieć. 

Proszę o porady i pomoc 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

1) Podaj ile dokładnie RAM'u przydzielasz

2) Spróbuj zaktualizować Jave

3) Przetestuj inny launcher (no chyba, że nawet instalator Forge nie działa, zatem to wina Javy ew. permisji)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mam 8 GB ramu 

I za chwilę spróbuję bo właśnie gram mecz w Lola 

*Przydzielam 4gb

 

Wszystko próbowałem i nadal nic 

(Użyłem teraz shiginima launcher i zauktułalizowałem Javę)

Nawet pobrałem nowy instalator Forge i zero skutków 

Dzięki wszystkim za pomoc ale chyba odpuszczę, i tak niedługo bd mieć nowy komputer, zakładam że  na nowym zacznie działać 

Edytowano przez Marekof

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...