Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jest Tu Jakiś Chojrak, I Wie Jak To Naprawić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Jest tu jakiś chojrak...

dobra do rzeczy sprawa jest taka mam Pobrałem z Private serwer :D

Link:

To jest ukryta treść, proszę

ok zainstalowałem spatchował sie naciskam "START CABAL" i nic nawet nie drgnie, nic się nie włącza dlaczego ? mam Windows XP z sp3 i takie tam global śmiga jak marzenie :D

znajdzie się jakiś kozak który wie jak to naprawić ??????????????

Jak ktoś nie kminie dalej dajcie znać to wytłumaczę jaśniej :D

Czerwony to kolor dla modów MPC, nie dla użytkowników... Beowulf

Opublikowano

ja nie rozumiem... napisz normalnie po polsku, bo twoja wypowiedź przypomina te, mojego brata na wczorajszym weselu...

po pierwsze na końcu twojego pierwszego zdania znajdować się powinien znak zapytania -> ? <- o! takie cos, jak byś nie wiedział jak to wygląda...

po drugie kolor czerwony jest zarezerwowany TYLKO i WYŁĄCZNIE dla modów MPC Forum.

odnośnie Cabala, to spróbuj reinstala na początek...

Opublikowano

Huh, pewnie masz zlego cabala. Sprawdz, ktora trzeba wersje np Na. Moze trzeba sciagnac zupelnie innego od nich, jezeli uzyles tego najnowszego z eu to watpie, zeby ci na nim dzialal.

RAsfepN.png
Opublikowano

Huh, pewnie masz zlego cabala. Sprawdz, ktora trzeba wersje np Na. Moze trzeba sciagnac zupelnie innego od nich, jezeli uzyles tego najnowszego z eu to watpie, zeby ci na nim dzialal.

Heh mam rozumieć że ten Klient z ich strony to niby zły jest ? może masz racje tyle że ja mam tak z każdym privem ;p i nie wiem jaka jest tego przyczyna...

a może trzeba patcha do tego Priva na ich str. nie ma patcha sam klient ? sam już nie wiem :( Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... xD

ja nie rozumiem... napisz normalnie po polsku, bo twoja wypowiedź przypomina te, mojego brata na wczorajszym weselu...

po pierwsze na końcu twojego pierwszego zdania znajdować się powinien znak zapytania -> ? <- o! takie cos, jak byś nie wiedział jak to wygląda...

po drugie kolor czerwony jest zarezerwowany TYLKO i WYŁĄCZNIE dla modów MPC Forum.

odnośnie Cabala, to spróbuj reinstala na początek...

Yyy to może tak...

1.Pobrałem Klienta z ich strony...

2.Zainstalowałem....

3.Kliknąłem na START CABAL

4.Włączyło się okno gry tyle że na jakieś 2 sekundy...

5.No i to na tyle dalej nic się nie dzieje nie che się włączyć tak ogólnie !

KMINISZ JUŻ??...!!???

Opublikowano

no! teraz to porządnie robota odwalona jest! ;)

yyy... no to tak.... zrobiłeś tego reinstala czy nie?

powinieneś ściągnąć clienta z oficjalnej strony Cabala (oni zawsze mają najświeższe wersje), później update robisz jak do normalnego Cab'sa, na końcu bierzesz patcha z oficjalnej strony priva i patchujesz...

jak tak byś zrobił, to powinno ci działać...

btw. jaki masz system operacyjny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...