Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona na zarabianie realnych pieniedzy poprzez uslugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem od kolegi, że istnieje pewna strona na której tworzy się swoje konto i obca osoba może wpłacać pieniądze na moje konto poprzez kupienie pewnej uslugi i serwer wykonuje dana czynnosc bez mojego wkladu. Przykład: Ktoś wchodzi na ta stronę i chce kupić range VIP, podaje nick, płaci pieniadze na moje konto i po wpłacie automatycznie serwer daje temu nickowi rangę VIP. Jeśli ktoś zna ta strone niech koniecznie mi poda, z góry dzięki.

Opublikowano
6 godzin temu, lulek123321 napisał:

Czyli jak kupie jakis pakiet to oni sami stworza mi strone? Jak bedzie działać sposób dawania jakiejś oferty (np. VIP) jakis skrypt/plugin strony? Oraz czy wplacone pieniądze moge wypłacić np. na moja karte. I czy gdy wyplacalbym to strona bierze jakis %?

Opublikowano

Po pierwsze, żeby zarabiać na własnym serwerze musisz mieć ukończone 18 lat oraz zarejestrować własną działalność gospodarczą, z której będziesz odprowadzał podatki. Większość hostingów nie oferuje wypłat na konto bankowe (lub inne) pieniędzy z ItemShop'u, więc wymagane jest, żebyś skorzystał z innej usługi, np. https://microsms.pl/. Strony, które podał kolega wyżej dodają tylko interface, a nie dają możliwości zarobku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...