Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do usunięcia

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWY SYSTEM  RESETÓW! 

Required level: 400

Max resets: 100

Reward per each reset: 1000 points, 3 credits

0 - 30 = NO LIMIT, You can do resets every time (cost 30.000.000 ZEN)

31 - 100 = YOU Can Do only 1 reset per 12 hours (cost 50.000.000 ZEN)

Statistics are reset to basic with each reset!

GRAND RESEt = NO

Opublikowano

Ten nowy system reset miałby dla mnie sens przy expie do 500,jednak przy 5000,gdzie resa wbija się bardzo szybko,traci jakikolwiek. Nie będzie to panie Administratorze bawić ani tych co chcą swobodnie polatać,ani tych co poszukują ograniczeń.W mojej ocenie,exp w dół i ograniczenia, lub wolny bieg.Chętnie bym przetestował,jeżeli istnieje taka możliwość. 

Opublikowano
3 godziny temu, Alnar napisał:

Ten nowy system reset miałby dla mnie sens przy expie do 500,jednak przy 5000,gdzie resa wbija się bardzo szybko,traci jakikolwiek. Nie będzie to panie Administratorze bawić ani tych co chcą swobodnie polatać,ani tych co poszukują ograniczeń.W mojej ocenie,exp w dół i ograniczenia, lub wolny bieg.Chętnie bym przetestował,jeżeli istnieje taka możliwość. 

Próbowaliśmy już wielu rozwiązań  i mimo to zawsze coś komuś nie pasowało. Tym razem poprostu próbujemy w ten sposób. Ograniczenie ma na celu spowolnienie odskakiwania topki od reszty. Kilka serwerów o podobnym expie widziałem z takimi ograniczeniami i gra trochę osób.  Osobiście programem na takich żeby to sprawdzić na gruncie i było ok

Opublikowano

42 minuty temu, GoSu1944 napisał:

Webshop będzie?

Na chwilę obecną nie przewidujemy. Jeżeli wprowadzimy to najwcześniej  po tygodniu/dwóch i będzie dosyć ubogi.

Opublikowano
30 minut temu, Elif napisał:

A javele będą lecieć z dropu bles, soul chaos, life ????

bo to akurat ważne 

jeżeli nie to lipa

Oczywiście że tak. Przy pierwszym resecie  uzbierałem osobiście 5 szt.

Opublikowano

Mam pytanie,czy osoby,które miały wcześniej zarejestrowane konto,maja szansę wbić na ten nowy serwer wcześniej,w celu zapoznanie się,czy będzie to możliwe dopiero w dniu jutrzejszym?

Konto na Maniacmu mam od dawna choć nigdy na tym serwerze nie miałem szansy zagrać.Mam jeszcze problem z vote.Wchodzą tylko 3 linki,na pozostałych 3 mam error.

Opublikowano
1 godzinę temu, DonKichote napisał:

Mam pytanie,czy osoby,które miały wcześniej zarejestrowane konto,maja szansę wbić na ten nowy serwer wcześniej,w celu zapoznanie się,czy będzie to możliwe dopiero w dniu jutrzejszym?

Konto na Maniacmu mam od dawna choć nigdy na tym serwerze nie miałem szansy zagrać.Mam jeszcze problem z vote.Wchodzą tylko 3 linki,na pozostałych 3 mam error.

Cześć. Niestety nie. Większość ustawień jest znana z publikacji, jak i również testy robiliśmy na większości z tych ustawień dużo wcześniej na poprzedniej edycji, stąd brak testów i grać będzie  można jutro po oficjalnym starcie. Z Vote cały czas walczę, jednak jest z niektórymi linkami problem, jakby nasza strona gryzła się z niektórymi toplistami niestety

Opublikowano

Mam problem z gra. Gra odpala sie normalnie ale w oknie z wyborem serwerow nic sie nie wyswietla. Probowalem jako administrator przez launcher i main i nic

Opublikowano
45 minut temu, Reveille napisał:

Mam problem z gra. Gra odpala sie normalnie ale w oknie z wyborem serwerow nic sie nie wyswietla. Probowalem jako administrator przez launcher i main i nic

1. Wyłącz firewall/antywirus

2. Pobierz grę na nowo (któryś z programów usunął Ci niektóre pliki lub blokuje grę)

3. Zainstaluj

4. Graj :)

PS. Pod żadnym pozorem nie włączaj w/w programów. Nie jest to związane z wirusami, a jedynie z edytowanymi plikami gry - jest to powszechne zjawisko w tej grze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CHANGELOG 29-01-2020

UWAGA DUŻE ZMIANY NA FUN SERVER!

1. Zniesiono limit dziennych resetów! Maksymalna ilość resetów = 100, 100 resetów = 1 Grand Reset, Grand reset = FULL ITEM!
2. 20 Credits za wykonanie każdego resetu postaci!
3. Przedmioty Excellent za wygranie eventów BC 6/7/8!

ZAPRASZAMY!

Opublikowano
3 godziny temu, kamik221 napisał:

dlaczego w launcherze mam failed connect to update serwer 

faktycznie z nowego linku pozostały stare dane serwerów :O pobierz tera grę z nowego linka na naszej stronie i powinno być ok. przepraszamy za klopot! 

Opublikowano

na serwerze nic sie nie dzieje 0 administracji, 0 gm-ow, 0 eventow

odpisywanie na facebook bardzo opoznione,z takim podejsciem nigdy nie bedzie Tu ludzi

ogolnie spoty bardzo zle, spot w Lost Tower 3 bardzo psuje gre wbijasz w lorce 33/50 lvl i idziesz lt3 resa, moze mialo by to sens w przypadku wielu ludzi ale teraz nie ma 

spoty w dalekim devias wiele spotow bardzo niepotrzebne 

wbilem MG xx resow za ktore dostalem 5/10 kredytow za resa gdzie inne postacie dostawali po 20 (blad administracji) 0  rekompensaty tylko napisane juz dziala ....

Ogolnie nie polecam, lecz zachecam administracje do zmian na serwerze i ponownym wystartowaniu po wczesniejszej publikacji

WARNING

AmazingLife

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...