Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy na server survival + gildie

GoldDRoger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciałbym się zapytać jakie pluginy powinien zawierać server survival + gildie oraz ewentualnie jakie mody gdyż parę modów mam ale potrzebuje jeszcze pluginy najlepiej na wersję 1.12.2 pytam ze względu na to gdyż będę pierwszy taki server w życiu robić ;) dotychczas robiłem jedynie server'y free build itp i ostatni robiłem 3 lata temu heh więc dużo się zmieniło :D 

Dziękuję serdecznie za pomoc ^.^ 

Opublikowano

3 minuty temu, sk8erace1 napisał:

To zależy od tego, co chciałbyś mieć na serwerze. Jeżeli nie jesteś w temacie, to odwiedź kilka takich serwerów i zobacz jak to wygląda. 

Tzn wiem co bym chciał jak ma wyglądać server i potrzebuje do tego pluginów a najbardziej tych podstawowych które są potrzebne do gildii bo niestety nie robiłem nigdy z pluginem pod gildie i nie wiem jaki byłby najlepszy resztę dam radę znaleźć ale najbardziej mi chodzi o plugin który da mi możliwość gildi z cuboidem gdzie ja będę mógł ustalić wielkość cuboida, będzie można zobaczyć granice cuboida, i wszystkie potrzebne rzeczy do gildii oczywiście na wersję 1.12.2 gdyż mam moda który jest tylko pod tą wersje.

Opublikowano

@GoldDRoger,

Zależy o co Ci chodzi. Jeżeli chcesz, żeby były typowo nowe przedmioty, z nowymi teksturami i miały własne właściwości, to przeczytaj ten temat. Oczywiście, jeżeli chcesz, żeby bronie były domyślnymi przedmiotami, ale miały specjalne zaklęcia oraz umiejętności to przestudiuj sobie ten plugin -- niech Cię nazwa nie zwiedzie, nie służy on tylko do potworów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...