Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak postawić serwer 97d?

Rafal1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na jak postawić serwer 97d?
Opublikowano

Nikt w dzisiejszych czasach nie stawia serwera na prywatnym kompie czy też laptopie . 
O ile się nie mylę najtańszy hosting vps oferuje Lghost ( na początek wystarczy ) .

Jeżeli zdecydujesz się na zakup to do tej wersji wystarczy Tobie medium  (16 $$ ).

Skąd pliki i to jeszcze takiej starej wersji ?  Wystarczy wpisać w google  " MuServer files 97d+99i" albo inną podobną frazę ( http://forum.ragezone.com/f197/release-original-darksteam-muserver-97d-1123147/ )

Jest mnóstwo darmowych plików tej wersji tylko tyle które teraz wybrać aby nie było zbyt duzo bugów bo raczej premium plików nie znajdziesz w tej wersji aktualnie  ( Chyba , że ktoś ma zachomikowane ).

Co do postawienia serwera  jest mnóstwo poradników na yt oczywiście systemy sql się zmieniają i nie które mogą być po prostu nie aktualne .

Dodam kilka linków : 

Życzę powodzenia 🙂 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

SQL server 2008 napewno potrzebujesz plus odblokowanie portów od mu serwera i bazy danych SQL dlatego możesz się nie połączyć 🙂

Stawianie serwera to błahostka 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...