Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dalej można zdobyć crackowane konto?

Taven

Rekomendowane odpowiedzi

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Czy dalej można zdobyć crackowane konto?
Opublikowano

Wydaje mi się że tak, jak dobrze poszukasz to znajdziesz liste combo na przeróżnych forach.

Tylko że one przeważnie wymagają nabicia postów/reputacji bez zbędnego spamu co wymaga trochę poświęcenia czasowego na to.

Z mojej strony nie polecam bawić się w crackowane konta, teraz bardzo szybko można dostać bana (dużo ludzi gra na cheatach na tych kontach lub jest po prostu toksyczna żeby z bomby bana dać na konto, no i wieczne wylogowywanie się co 5 sekund) + konta są nieaktualne przez ostatnią zmianę loginu, większość kont będzie niedostępna.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ok, dzięki za odp. Myślałem o niezweryfikowanych kontach, bo szukam jak najłatwiejszego sposobu na konto z 30lvlem, gdyż swoje sprzedałem dawno temu, a teraz wróciłem do ligi. Miałem ostatnio konto i wbiłem wysokie elo, ale było levelowane na bocie no i dostałem bana. Może jest jakiś sposób na konto z 30+lvlem które uniknie bana (oprócz ręcznego levelowania co zajmuje dużo czasu)?

Opublikowano
1 godzinę temu, Taven napisał:

Ok, dzięki za odp. Myślałem o niezweryfikowanych kontach, bo szukam jak najłatwiejszego sposobu na konto z 30lvlem, gdyż swoje sprzedałem dawno temu, a teraz wróciłem do ligi. Miałem ostatnio konto i wbiłem wysokie elo, ale było levelowane na bocie no i dostałem bana. Może jest jakiś sposób na konto z 30+lvlem które uniknie bana (oprócz ręcznego levelowania co zajmuje dużo czasu)?

Możesz poszukać na giełdzie na MPCforum lub na innych tego typu stronach, gdzie możesz kupić czyjeś konto, chociaż zawsze jest ryzyko odzyskania danego konta.

Również są strony które oferują konta "smurf" (30lv + ileś tam NE) ale one zazwyczaj chodzą za niezłą sumkę, to już lepiej jakiegoś brąza zgarnąć.

Za darmo niestety wszystkie są bannable + z opcją niedostępności i masą logowań dziennie na jedno konto.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
21 godzin temu, Taven napisał:

Polecam aukcje na allegro, sam zakupiłem tam 3 konta, przez ostatnie 3 miesiące grałem na tych kontach, bana nie ma, ani nic podobnego.

Konta są levelowane na botach. Zazwyczaj na kontach jest około 70k esencji, trochę skinów do rollowania i jedna wybrana postać podczas startu gry, chyba to jest Ashe.

Konta chodzą po 20-25 zł 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...