Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Postacią Grasz?

PRISONWARS

Jaką postacią grasz?  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? postaci? grasz?

• Wojownik Body
      59
    • Wojownik Mental
      39
    • Sura Wp
      38
    • Sura Bm
      9
    • Ninja Dagger
      25
    • Ninja Archer
      7
    • Szaman Smok
      8
    • Szaman Leczenie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postacią grasz i dlaczego akurat tą? Mile widziane dłuższe wypowiedzi :)

Ja gram Daggerem ponieważ jest dobry do expa, a przede wszystkim jest koxsem w pvp :D po 70+ miecie każdego woja :D

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wojownik body , ale po co ta ankieta ? Plusy i minusy postaci zostały już nie raz wymienione , a nie wiem jaki ma cel ta ankieta ? Może taki , żeby sprawdzić jakich postaci jest najwięcej z MPC ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

woj mental ;) chyba najlepsza postac na PL'a :P z dobrym eq biore caly spocik na bo bez boja i ubijam w dosc szybkim tempie ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Każda postać i profesja ma swoje wady i zalety. :) Ja bym wybierał Sura WP , można z niego zrobić koxa pod expienie i pvp.

i7280_12.gif

Opublikowano

Ja za to najczęściej gram szamanem healerem + sura wp. Dawniej grałem tylko archerem ale teraz powstają same anty archerowskie serwery <_<

@andrzej

Czasem trzeba jakiegoś lajtowego tematu na mpc, choć nie możemy dopuścić do tego aby powstawały ankiety: "o której godzinie grasz w metina, co jesz na obiad" :D

Fw15x0y.png

Opublikowano

Jak NoMore ale tylko Sura WP

Sura WP Rulez

Ale mało kto o tym wie :).

Kiedyś grywałem wojownikiem.Only mental :)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Mental -.-

Uzasadnij swoja wypowiedz ^^

@Topic

Woj body - szybki, duze dmg, idealny na priv serwery (eq +9, bony na HP i ma tylko ok. 200 defa mniej niz mental, a ma lepsze skile)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

@up

a ja Ci gwarantuję, że mental ma mocniejsze skille tylko strasznie wolne ;)

@Topic

Obecnie Sura WP.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

woj mental ;) chyba najlepsza postac na PL'a :P z dobrym eq biore caly spocik na bo bez boja i ubijam w dosc szybkim tempie ;)

basia słaby twój mental ;]

ja bodym 35lvl na s2 jinno biore spota, tego z jinno.

Chcecie moge pokazać ;] pisac gg 9210477 ci którzy nie wierzą

All eq+9, boj. Nowa postać, blablaxd mi zbanowali za groźby w rl ;d

a zapytajcie sie basi jaki był pro. Jeszcze sura WP 69lvl wasil556 3x G ale zapomniałem pasów, a maila nie pamiętam xD ale co tam i tak nie grałem.

2 daggery dokładnie 3 bo reaktywowałem ninje a potem z 51 w 3dni wbiłem 62 i mi sie znudziło ;d

Teraz tu i tu czytam ku czyli na bodym i na ninjy, miałbym juz dawno na g tylko zbanowali mi 18,05 na miech i dopiero 18 odbanowali :X

Body - szybki, dobre hity jeszcze na przeszywke cosik i każdy ma wpierdol xD

Ninja - zasadzka, wirek (juz powinien nie zyc:P ale jak lepszy to tak) zasadzka, wirek, szybki, chmura. Zależy na czym otruje to potem gdy otruje niewidzialnosc i uciekam w okolo niego gdy truta sie skaczy dobitka ze sztyletow i lezy ;]

Mental 79lvl (zbanowany w tym czasie co blablaxd) nick KafraneK

4x G, duchowe g8, ze złodziejem+7 z kd+4i stalka+8 z kd+3 taka kupiłem bo tania byłą ;d i resztą słabego eq (bo nie wybonowane) ebo+9 b. z b. złota fenki 2k hp +7 ;p

naszyjnik 2k hp ale ametystowy+6, upiorna+8, sokola i budda jeszcze z tarczy. No i chyba tylko w m1 mnie MENTOS i CeX tylko cisli :P

aaa edit zapomniałem dodać od basi nk http://nasza-klasa.pl/profile/23870422

tak to jego nk xD hahah ;d

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Dziś zacząłem grę szamanem leczeniem i porzuciłem mentala i bodego . Dlaczego szaman leczenie ? Ponieważ ma ma bardzo tanie ku jak i eq i koksi w PvP . Poza tym lubię grać szamanem , choć nie jestem pewien czy nie zmienie na smoka :)

Opublikowano

Woj body - szybki, duze dmg, idealny na priv serwery (eq +9, bony na HP i ma tylko ok. 200 defa mniej niz mental, a ma lepsze skile)

Body - hmm ma dużo mniej defa niż mental (powiedziałbym, że jakieś 500+).

Ja gram Daggerem, ponieważ jest to postać do bicia z piechtaka - takie lubię i EM2 się ładnie zgrywa.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

haa i widać ile tu napsów wojów gra :X woj woj woj ja jestem plo zjade će fju fju

ja różnie ale na globalu ostatnio jako healer gram :] a na privach jako BM/dagger

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ninja Dagger, dlaczego?

Tak jakoś, nawet niewiem czemu, jak zacząłem swoją przygodę z metinem to wybrałem tą postać. Dobrze się sprawuje nawet teraz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...