Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie do pulpitu podczas gry - GTA SA

AlexsanderARG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mój kolega ma problem z wyłączaniem się gry podczas grania. Gra to Grand Theft Auto San Andreas jednakże błąd ten występuję tylko na singlu, gdzy gra w SAMP lub MTA to nie ma żadnych problemów. Ostatnio instalował moda na spolszczenie i powiększenie ekranu (wypełnienie go), gra na kodach. 

Jego specyfikacja:

• Intel Core i3-2370M 2,3GHz
  • 6gb ram
  • Karta integra Intel HD graphics 3000
  • Aive zmienił(a) tytuł na Wyrzucanie do pulpitu podczas gry - GTA SA
Opublikowano

Windows 10? Wersja cyfrowa (z jakiej platformy?) czy pudełkowa? Niech sprawdzi programy uruchomione w tle, stawiam na jakąś aplikację, która wymusza minimalizację okna, jednym z takich syfów jest np. program Advanced SystemCare. Jeśli ma grę w wersji Steam, niech wykona downgrade. Jeśli gra jest oryginalna, polecam również ją przeinstalować. Ten krok rozwiązuje większość problemów. 😉

Opublikowano

Ma Windowsa 7, gta pobrane z rockstar games, oruginał. Nie to że minimalizuje okno a po prostu wywala gre, ma malware security, jak przeinstaluje gre to da mi znac czy cos sie zmienilo czy nie

Opublikowano

@AlexsanderARG

Niech Twój kolega spróbuje usunąć plik gta_sa.set (jest w dokumentach > gta san andreas user files) często pomaga na takie problemy, oczywiście niech zrobi tego kopie. 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...