Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry podobnej do serii Wiedźmin

KeeLo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Może od razu przedstawię swój można powiedzieć "problem", otóż ostatnimi czasy jako wierny fan Wiedźmina, przeczytawszy całą sagę oraz po ograniu wszystkich części gry, po obejrzeniu serialu od netflixa, dopadła mnie ogromna chęć przejścia każdej gry od nowa, co oczywiście uczyniłem w okresie przed i po świątecznym. Teraz, gdy emocje opadły, nie jestem w stanie przełamać się do jakiejkolwiek innej gry, a do białego wilka wracać już nie ma oczywiście sensu, dlatego prosił bym, aby polecił mi ktoś grę z tak świetną fabułą i najlepiej podobnym klimacie oczywiście nie chodzi o 1:1, która pochłonie mnie przynajmniej na kilka ładnych dni. Z góry wszystkim dziękuję.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam gry podobnej do serii Wiedźmin
Opublikowano

A próbowałeś może Dragon Age (chodzi mi o pierwszą część) fabuła równie ciekawa co w wiedźminie, ewentualnie jeszcze z klasyków polecam Fable.

Opublikowano

Miło wspominam oba tytuły, szczególnie jakże świetne Fable ograne kilka razy wcale się nie nudziło, ale dzisiaj już raczej nie ma sensu wracać znając ja w 100%. Aczkolwiek dziękuję za chęci, niestety wiele gier ogranych dlatego tak ciężko znaleźć coś nowego i równie dobrego.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Może nowe odsłony Assassin's Creed? Origins, Odyssey i niedługo Valhalla. Ja grałem tylko w Origins i uważam że jest super. W dodatku odnoszę wrażenie że jest w tej serii coś z gier o Wiedźminie.

Pozdrawiam

więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...