Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Jeżeli nie dysponujesz zbyt dużym budżetem, a masz pomysł na serwer, czas oraz chęci, to zwróć się do mnie. Moja oferta skierowana jest głównie do mniejszych serwerów.

Jako sponsor mogę zaoferować pomoc finansową. Nie liczcie na miliony, lecz kwoty w wysokości 50-200 złotych. Od zainteresowanych osób oczekuję aktywności, zaangażowania, a szczególnie szczerości. Proszę o kontakt osoby dojrzałe.

Wszystkie szczegóły ustalimy prywatnie. Kontakt jedynie przez Discorda.
Mój Discord: Blackovskyy#2326

Opublikowano

Proszę Państwa, każda pomoc jest potrzebna. Jeżeli właściciel serwera znajdzie pięciu sponsorów, którzy dadzą po 200zł na rozwój serwera to już właściciel ma 1000zł na rozwój co miesiąc i to nie są małe pieniążki

Opublikowano
Dnia 30.12.2019 o 09:10, paweU-dev napisał:

Proszę Państwa, każda pomoc jest potrzebna. Jeżeli właściciel serwera znajdzie pięciu sponsorów, którzy dadzą po 200zł na rozwój serwera to już właściciel ma 1000zł na rozwój co miesiąc i to nie są małe pieniążki

1000 zł to też jest dosyć mało jak na serwer 🙂 Oczywiście zależy to także od ambicji właścicieli i tego na  jakim poziomie miałby być ten serwer 

Opublikowano

Jeżeli piszecie o tym, że aby serwer powstał trzeba wydać kilka tysięcy złotych i tylko wydane pieniądze się liczą, to nie macie pojęcia o tworzeniu serwera za grosz.Bo posiadanie pieniędzy ułatwia, ale nie załatwia całej sprawy

Opublikowano
Dnia 4.01.2020 o 19:32, ColoradoMcoil napisał:

Jeżeli piszecie o tym, że aby serwer powstał trzeba wydać kilka tysięcy złotych i tylko wydane pieniądze się liczą, to nie macie pojęcia o tworzeniu serwera za grosz.Bo posiadanie pieniędzy ułatwia, ale nie załatwia całej sprawy

Racja. Ale za 200 zł to nie wiem jaki by serwer powstał 🙂. Byłaby to długotrwała budowa.

Opublikowano
Dnia 8.01.2020 o 11:11, InwestorGier napisał:

Racja. Ale za 200 zł to nie wiem jaki by serwer powstał 🙂. Byłaby to długotrwała budowa.

Sponsor nie musi oferować 10 tysięcy złotych każdy, aby ktoś uznał że jest to cena "warta".Jeżeli znajdzie się odpowiednia grupa sponsorów to tak czy siak nazbierają się pieniądze, albo będzie też przypadek w którym ktoś będzie potrzebował 200 zł i bum.Tak samo jest na giełdzie, nie dorobi się z 200 zł, ale można coś zawsze zgarnąć

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...