Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

extreme_banner_new_2020.png

W pełni Darmowy TeamSpeak z myślą o Graczach!

Gwarantujemy bezbłędną konfigurację serwera.

Skuteczną pomoc użytkownikom.

U nas każdy Admin jest graczem i rozumie wasze problemy...

Bezpieczeństwo oraz stabilność serwera.

Boty Muzyczne.

512 Slotów.

Wiele wiele więcej...

INFORMACJE:

Forum: www.Extreme-TS.pl

IP: ts.extreme-ts.pl lub 54.37.137.75:9987

(Zalecamy łączenie się poprzez Domenę!)

b_560_95_1.png

extremets.gif

Edytowane przez Bulgarian
  • Aive zmienił(a) tytuł na Extreme-TS.pl
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście nie polecam serwer zrobiony w 5 minut obrzydliwe spacery za dużo szlaczków jest mega przesyt na serwerze spotkałem dwóch polaków reszta to jacyś Grecy/Hiszpanie.

Opublikowano
Dnia 9.02.2020 o 12:24, _Robak napisał:

Osobiście nie polecam serwer zrobiony w 5 minut obrzydliwe spacery za dużo szlaczków jest mega przesyt na serwerze spotkałem dwóch polaków reszta to jacyś Grecy/Hiszpanie.

Chyba pomyliłeś serwery "za dużo szlaczków" (Jak widać na załączonym obrazku, serwer jest bardzo przejrzysty.)

Bez tytułu.pngBez tytułu2.pngBez tytułu3.png

Cytat

na serwerze spotkałem dwóch polaków reszta to jacyś Grecy/Hiszpanie

Jest to serwer dla wszystkich Graczy, nie wiem, jaki masz z tym problem...
Nie kreujemy się na publika, naszym głównym celem jest zagwarantowanie stabilnych kanałów prywatnych, na których nikt nie będzie nam przeszkadzał podczas gry lub rozmowy, na co wskazuje sama nazwa serwera "TeamSpeak z myślą o Graczach!".

Cytat

Osobiście nie polecam serwer zrobiony w 5 minut

Przykro nam, że tak uważasz. Nasz serwer został stworzony bardzo dawno temu, gdy TeamSpeak3 miał swoje początki, był to dawniej dość popularny public, jednak ze względu na problemy z dostawcą po latach działania zrezygnowaliśmy i oddaliśmy użytkowników innemu dobrze prosperującemu serwerowi zresztą do dzisiaj (Nie będę reklamował).
Teraz wracamy z tym samym przejrzystym dla oka stylem (Brak panującego chaosu oraz własne autorskie ikonki, loga, bannery) więc każdy znajdzie te informacje, które mu są potrzebne do szczęścia.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

osobiście odradziłbym dziwny serwer właściciel twierdzi ,że serwer istnieje od początków ts'a to w takim razie czemu nie poszedł z duchem czasu i nie rozwinął go o boty query ewentualnie chociaż music boty! serwer zatrzymał się tak jak powstał nic nie oferuje nie godny uwagi.

pozdrawiam 

Opublikowano
Dnia 28.07.2020 o 18:25, H4CKED napisał:

osobiście odradziłbym dziwny serwer właściciel twierdzi ,że serwer istnieje od początków ts'a to w takim razie czemu nie poszedł z duchem czasu i nie rozwinął go o boty query ewentualnie chociaż music boty! serwer zatrzymał się tak jak powstał nic nie oferuje nie godny uwagi.

pozdrawiam 

Polecam nauczyć się pisać bo z Twojej wypowiedzi wynika że właściciel jest serwerem i jest dziwny. Wystarczy wejść na naszego TS'a i zobaczyć że jest na nim Music Bot, widocznie było to zbyt ciężkie dla Twojej skromnej osoby więc nie dziwi mnie to, że serwer nie jest dla Ciebie drogi użytkowniku forum "godny uwagi". Polecam zatem stworzyć własny serwer od podstaw, reklamować się i oczekiwać na komentarze do tego co znajduję się na Twoim serwerze, które nie są zgodne z prawdą. Nie pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 1.08.2020 o 02:28, Bulgarian napisał:

Polecam nauczyć się pisać bo z Twojej wypowiedzi wynika że właściciel jest serwerem i jest dziwny. Wystarczy wejść na naszego TS'a i zobaczyć że jest na nim Music Bot, widocznie było to zbyt ciężkie dla Twojej skromnej osoby więc nie dziwi mnie to, że serwer nie jest dla Ciebie drogi użytkowniku forum "godny uwagi". Polecam zatem stworzyć własny serwer od podstaw, reklamować się i oczekiwać na komentarze do tego co znajduję się na Twoim serwerze, które nie są zgodne z prawdą. Nie pozdrawiam.

osiągnąłem swoje jeśli chodzi o serwery ts3 a teraz daje dobre rady na forum ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...