Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierka Ze Skillami

Metin0wiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy poda mi ktoś jakąś zajebistą gierke ze skillami coś jak metin ale żeby nie było dla dzieci w sęsie głowy większe od reszty ciała xDD

Nudzi ci sie daj - za nic tak po prostu

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Silkroad, WoW, Cabal, Lineage. Naprawdę dużo jest takich gierek lepszych od metina... Popatrz na forum ;)

Opublikowano

gry "takiej jak metin" za chiny nie znajdziesz. chyba że jakiś priv serwer metina

Opublikowano

Lenart ma racje, nie ma takiej gry jak metin2, żadna mmo nie ma czegoś takiego, że bijesz kilka przeciwników naraz.

Opublikowano

mylisz się, były takie mmo, ale nie pamiętam dokładnie nazwy. mi chodziło bardziej o to że nie ma tak samo nudnej gry

Opublikowano

Hehe Lenart :P

Poleciłbym Ci gierkę 12Sky aczkolwiek gra się samą myszką ale i tak jest zajebista :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Żadne MMO nie jest tak zjebane jak metin.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Heh, jak wy lubicie krytykować metina^^. Może i gra tam masa dzieci i co z tego? Gra jak gra. Jednemu się podoba drugiemu nie ale po co zaraz ma lecieć 10 komentarzy typu: metin to gówno, metin jest zjebany etc. Bez przesady^^

Opublikowano

ale żeby nie było dla dzieci

Nie chcesz gry odpowiedniej dla Ciebie?

Opublikowano

Owned!

naucz mnie twoich ciętych ripost ; )

Ja poleciłbym fajną gierke maple story ale nie spełnia ono wymagań których podaleś ;)

Jeśli chodzi ci o metin jako gre po polsku to polecam last chaos. A jak nie to Skilkroad/ wow/ lineage/ .....

Opublikowano

Metin2 spoko gra cabal i tego typu gry się szybko nudzi a metin2 ma nie tylko zastosowanie expia lvl ragna

-Fajna atmosfera durzo bosuw i kamienie metin z których leca fajne rzeczy łowienie pvp i atakowanie innych królestw

cabal niemożna łowić ekstra itemy lecą tylko z bosów nudne zastosowanie pvp żeby bić czeab iśc na daremną arene powiedzmy miasto pvp są też serwer pvp ale niema coś takeigo jak levelowa średnia i może cie atakować 60lvl jak ty masz 34 i bez sensu bo padasz co pare minut nawet jeśli kupujesz coś w npc

Metin2 spoko gra, grafa może nie najlpesza ale za to ta gra jest ekstra :D

Opublikowano

O co wam chodzi z tym uderzaniem kilku przeciwników? Coś jak skille masowe które uderzają kilka mobów na raz? Jak tak to w MapleStory jest tego multum i trochę więcej, chociaż nie, jej Ci nie polecę bo metinowców i dzieci nie potrzebujemy.

Polecam Tibię. Idealne towarzystwo dla Ciebie.

@Up

coolstorybrob.gif

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Tibia Cie nauczy żyć ... graj w tibie jak masz takie wymagania

11.jpg

Opublikowano

Mam lepszy pomysł - wracaj do pokebola czyli idź dalej grać w metina

@edit

Mam pytanie czy poda mi ktoś jakąś zajebistą gierke ze skillami coś jak metin

poczekaj muszę znaleźć grę w której ma się 6 skill'ów

@2edit

po 10 sekundach szukania nie znalazłem, nawet w tibii jest chyba więcej czarów

Opublikowano

@Verlost

Hmm? :)... Przez takiego dzieciaka odechciewa mi się grac w Metina... Naprawde,

Polecam ci Mu online da sie bic kilka stworkow na raz :D

Opublikowano

Metin2 spoko gra cabal i tego typu gry się szybko nudzi a metin2 ma nie tylko zastosowanie expia lvl ragna

-Fajna atmosfera durzo bosuw i kamienie metin z których leca fajne rzeczy łowienie pvp i atakowanie innych królestw

cabal niemożna łowić ekstra itemy lecą tylko z bosów nudne zastosowanie pvp żeby bić czeab iśc na daremną arene powiedzmy miasto pvp są też serwer pvp ale niema coś takeigo jak levelowa średnia i może cie atakować 60lvl jak ty masz 34 i bez sensu bo padasz co pare minut nawet jeśli kupujesz coś w npc

Wyjdź :|

@Topic

Takiej badziewnej gry jak Metin nie znalazłem więc nic już dla Ciebie nie będzie odpowiedniego :<

Dobre gierki:

WoW

MuO

RoM

L2

Rohan

itd.

Opublikowano

[quote name=Metin0wiec' date='26 czerwiec 2010 - 09:58 ' timestamp='1277582288' post='1102707'

zajebistą gierke coś jak metin

nie ma czegoś takiego

Opublikowano

O przepraszam jest gierka w rozgrywce bardzo podobna do metina. A mianowicie Dragon Nest. Dowiedziałem się o niej jak jakiś user wstawił ją na MPC i pytał się co to. Od razu mi się spodobała.

Co do MPC to dziwnie podobna jest gra Gulid (czy tam Guild) Wars.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

chlopie tys chyba normalnego mmo nie widzial...powiedz mi jakie w metinie jest pvp? nie ma chyba wcale, bo tego pvp nazwac nie mozna...a reszty nie bede komentowal + ta ortografia...poezja

jest mnóstwo gorszych, np. 4story.

z tym sie zgadzam w 100% nawet metin przy tej nudnej, monotonnej i strasznie kiepskiej grze to porzadna giera...

@topic

Zagraj se w talisman online...tez chinskie gowno takie jak metin...akurat dla ciebie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem czy znasz tak gatunek gier jak MMOrpg :) a jeśli chodzi MMOrpgi jak metin to wszystkie 3d ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...