Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12 -1.15][Survival] Nemora

MaciekJRPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planowana data startu 2020 styczeń/luty, aktualnie trwają testy serwera lecz jeszcze musimy ogarnąć stronę itd.
A co do tego że Sieć. Faktycznie w tej chwili jest jeden serwer, ale mamy już w planach kolejne serwery 😄 Więc jeżeli przeszkadza nazwa "sieć" nie ma problemu żeby usunąć.

No i główny wątek. Bardzo się cieszymy że podoba się prezentacja, staramy się na tyle ile możemy ^^

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.12 -1.14][Survival] Nemora
Opublikowano

Dlaczego nie mogę wejść na serwer?

Komunikat: "Nie udało się zalogować: sesja wygasła (spróbuj ponownie uruchomić grę launcher)

I strona mi też nie trybi 😕 

Opublikowano

@SerioussPL Co do komunikatu, jakie konto posiadasz premium czy non-premium

A strona cały czas jest w budowie, na razie udało się uruchomić betę, aby wyszukać błędy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejo! Gram na serwerze i fajnie, że jest wersja beta, która i tak wygląda lepiej niż większość serwerów typu właśnie survival. Trzeba potestować rzeczy i przygotować się na oficjalny start, może się miniemy na serwerze. Ze znajomym będziemy gdzieś krążyć zapewne.

~Ctraxxi :).

Opublikowano

Cześć, nie wiem w jakis sposób dodajecie nowe moby ale ja robiłem kiedyś z pomocą chyba 3 pluginów i mogę wam podesłać jeżeli chcecie stestować. Miałem tam z 8 mobów chyba, nie pamietam

Opublikowano

BETA ZOSTAJE NA DZISIEJSZY MOMENT ZAWIESZONA

Zauważyliśmy sporo problemów z wersją 1.12.2. W związku z tym wersja 1.12.2 od dnia Dzisiejszego (12.01.20) przestała otrzymywać wsparcie. Musimy skonfigurować wszystko pod nową wersję silnikową 1.13.2. Mamy nadzieję że w ciągu tygodnia znów uruchomimy betę! 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...