Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzucenie pobranego GTA V

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, robiłem format komputera i przenosiłem się na Win 10 z 7, ze względu na dość kiepski internet przerzuciłem większość gier na drugi dysk i z tego dysku na aktualny, większość po przerzuceniu się normalnie zaktualizowało i śmigało, problem natomiast jest z GTA V. Nie miałem jeszcze zainstalowanego wtedy Rockstar Launchera(bo go nie było kiedy instalowałem GTA) i miałem jedynie logowanie do social cluba i od razu gierka się włączała. Przy instalacji Rockstar Launchera nie wyszukiwało mi gry(ze względu, że mam tylko pliki, gra jakby de facto "nie jest zainstalowana", pomimo tego, że ją uruchamiałem, logowałem się do social cluba, ale po chwili wyrzucało mnie i musiałem zalogować się jeszcze raz i tak w kółko. Rockstar Launcher nie wykrywał mi tego i nawet potem po próbie instalacji i przerzuceniu plików na nowo do nowego folderu chciało ciągle od nowa pobierać. Czy jest jakaś możliwość wrzucenia tych plików, aby gra się zaktualizowała i jakkolwiek włączała? Może ma ktoś jakiś pomysł? Pobieranie od nowa to kiepski pomysł, bo internet by się dusił przez parę dni. Folder z GTA waży mi 85,9GB, więc cała gra jest ściągnięta, bo przed formatem normalnie dało się grać, tylko teraz jakby nie chce mi tej gry włączyć.

Opublikowano

Wcześniej wystarczyło zainstalować Rockstar Launcher w odpowiednim folderze, aby potem wykryło Ci grę. (Było to bodajże Grand Theft Auto V/Launcher)

Po instalacji uruchamiałeś, logowałeś się i w ustawieniach odpalałeś wyszukiwanie gier.

Opublikowano
1 godzinę temu, Vosly napisał:

Wcześniej wystarczyło zainstalować Rockstar Launcher w odpowiednim folderze, aby potem wykryło Ci grę. (Było to bodajże Grand Theft Auto V/Launcher)

Po instalacji uruchamiałeś, logowałeś się i w ustawieniach odpalałeś wyszukiwanie gier.

W tym rzecz, że mam folder z całą grą, a po odpaleniu nawet nie chce się dodać do programów(odpala się, loguje się do social cluba i wywala z powrotem po chwili by się zalogować), rzecz w tym, że nie wykrywa mi tej gry, ani folderu z nią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...