Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak słuchać muzyki podczas gry?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, sh0keN napisał:

W sensie czy słuchać normalnie przez youtube, czy jakiś programik czy coś? 

ja używam spotify, youtube, soundcloud, wszystko mi działa.

Opublikowano

Wybierz program, który będzie dla ciebie najwygodniejszy. Nie ma na świecie rzeczy, która byłaby najlepsza dla wszystkich, stąd jedni będą słuchać na Spotify, drudzy YouTube, a jeszcze ktoś inny uruchomi piosenki u siebie lokalnie na komputerze. Spotify bez wersji premium jest w mojej opinii słabe, YouTube bez programu blokującego reklamy również, poza tym przy dłuższym wideo automatycznie się ono pauzuje. Jeśli chodzi o mnie, po zrezygnowaniu z usługi premium na Spotify, korzystam tylko i wyłącznie z YouTube.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak słuchać muzyki podczas gry?
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

youtube - nigdy reklam nie mam 🙂

ew. sound cloud - dobra podręczność za pomocą klawiatury, szybko nuty można zmienić.

W jaki sposób to robię?

30% muzyka gra, 35% głośności - wiadomo w każdej grze inny efekt będziesz miał, ale generalnie polecam stosować metodę prób i błędów byś za pomocą muzyki osiągnął lepszy efekt w grze online.

ponieważ, zbyt głośna muzyka może pogorszyć twoje zdolności manualne oraz zniszczyć słuch oraz przyczynić się do słabszej koncentracji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
11 godzin temu, MCCraftHard napisał:

Siema,

Jak zapobiec zatrzymywaniu filmów na YT?

Po kilku filmach wstrzymuje odtwarzanie.

stwórz swoją playliste i w menu głównym powinna wyskoczyć twoja playlista i kliknij na na okienko odpowiednie gdzie twoja playlista. na moim jest ponad 50+ piosenek.

167fc46ffeab66ca9fab5b2295a93f27.jpg

opcja druga: po lewej stronie też masz swoje playlisty, klikasz na okienko i cie przekierowuje do twojej playlisty i zaznacz odtwórz wszystko.

Gotowe.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak, słucham też muzyki na spotify, kiedy gram na automatach w kasynie online Slots City, taki dreszczyk emocji, kiedy możesz zarabiać na tym, co kochasz i słuchać muzyki. Szczególnie fajne jest to, że nie musisz się zbytnio męczyć, aby wygrać, ponieważ wszystkie automaty mają największy wpływ i szybką wypłatę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...