Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamermodem na PL

anyanddave

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z kamermodem na PL
Opublikowano

Wszystko zaktualizowane i po wciśnięciu start nic się nie dzieje. Masz jakąś procedurę uruchamiania ? W sensie wszystkoodpalasz  kamermodem czy najpierw włączysz aktualizator gf

Opublikowano
Dnia 16.12.2019 o 22:28, anyanddave napisał:

Właśnie przed chwilą tak zrobiłem i dalej nic gdy nacisne start nic sie nie dzieje 

A mógłbym wiedzieć przez co odpalasz Metina  (GF czy Steam) ??

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

Elo mam ten sam problem klikam start i nic się nie dzieje pomożecie 

Wgrałem 15122019 w pliki gry klikam na launczera  wyskakuje to okienko klikam start i nic a jak będę chciał odpalić normalnie to działa tyle że haxy nie działają 

Opublikowano
17 minut temu, oazawoda napisał:

Elo mam ten sam problem klikam start i nic się nie dzieje pomożecie 

Wgrałem 15122019 w pliki gry klikam na launczera  wyskakuje to okienko klikam start i nic a jak będę chciał odpalić normalnie to działa tyle że haxy nie działają 

POLECAM NAJPIERW ZAKTUALIZOWAĆ METINA (KLIKAMY gsl_metin2.exe) A PÓŹNIEJ WGRAĆ MODA I NORMALNIE ODPALIĆ PRZEZ LAUNCHER 

Opublikowano

U mnie po aktualizacji gsl wszystko się odpala Ale przy ladowaniu gry gdy jest pełny pasek wiesza się wydaje mi się ze to przez niezaktualizowana wersję kamera mam (15122019)

Opublikowano
1 godzinę temu, anyanddave napisał:

U mnie po aktualizacji gsl wszystko się odpala Ale przy ladowaniu gry gdy jest pełny pasek wiesza się wydaje mi się ze to przez niezaktualizowana wersję kamera mam (15122019)

Polecam sprawdzić czy Antywirus jest wyłączony

Opublikowano
1 minutę temu, areq94pl napisał:

pobrałem najnowsza wersje ze strony kamera i podczas instalacji pojawia mi sie błą, ze to jest stara wersja i zeby pobrac nowa, wie ktos o co chodzi?  albo może ktos wrzucic swoje pliki ? 

Jeżeli wyskakuje błąd to możliwe że trzeba czekać do następnej aktualizacji moda lub robisz coś źle😛

Bo u mnie śmiga bez problemu 😎 

Opublikowano
Przed chwilą, xAmaZingx napisał:

Jeżeli wyskakuje błąd to możliwe że trzeba czekać do następnej aktualizacji moda lub robisz coś źle😛

Bo u mnie śmiga bez problemu 😎 

tzn no pobieram pliki ze strony kamera, odpalam instalator i pokazuje, ze stara wersja 🙄

Opublikowano
12 minut temu, areq94pl napisał:

tzn no pobieram pliki ze strony kamera, odpalam instalator i pokazuje, ze stara wersja 🙄

Specjalnie dla ciebie pobrałem i wgrałem na nowo żeby sprawdzić czy tak jest iii powiem tobie że nadal wszystko dobrze działa. 

Opublikowano
4 minuty temu, xAmaZingx napisał:

Specjalnie dla ciebie pobrałem i wgrałem na nowo żeby sprawdzić czy tak jest iii powiem tobie że nadal wszystko dobrze działa. 

awww wiec czym to moze byc spowodowane 😕 defender wylaczony wiec nie powinien niczego blokowac 😕

Opublikowano

1. Zaktualizować grę. 

2. Wyłączyć  windows defender - pobrać paczkę - wypakować najnowszą paczkę KamerMOD do folderu metin2, 

3. Odpalić launcher kamermoda, a następnie "graj" w gameforge. 

4. Cieszyć się grą 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, anyanddave napisał:

Dodaby ktos caly folder z metinem  na jakis upload ? 

XDDDDDDDD

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...