Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Mody] SpoxCraft

RomekP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logo SpoxCraft.PNG

Informacje:

» IP: SpoxCraft.maxc.pl

» Serwer dostępny 24/7

» Autoryzacja: NoPremium / Premium

» Sloty: 20 (ale jak bedzie trzeba to zwieksze nawet do 50)

» 8GB RAMU

» Strona WWW: Nie Bawem

» Mapa Internetowa (jak na KwadratowejMasakrze)

» Autorski Launcher do serwera (na dniach pierwsze wydanie)

Opis Trybu:

» Czysty Survival

» Mozesz osiedlać się gdzie chcesz

» Cuboidy zakładane przez admina

» Domyślnie 3 sethome

Mody:

» BuildCraft

» IC2

» RailCraft

» Aether 2

» BackPacks

» Biome's O Plenty

» Flan's Mod + masę dodatków

» MagneticCraft

» Immersive Craft

» Millenaire

» Ruins Mod

» Twilight Forest

» Mody Poprawiające Grafikę (lecz nie wymagane by grać)

I wiele wiele więcej

Dodatkowy opis:

Na serwerze prowadzimy luźną rozgrywkę od pewnego czasu, ale stwierdziliśmy, że upublicznimy go

Na serwerze mamy parę zasad, ale są one do przeczytania pod komendą /rules

Administratorem głównym jest jedna osoba, która do creative i tak nie ma dostępu

Ewentualne warpy albo tego typu rzeczy będą tworzone wraz z ich wybudowaniem czy to przez Admina czy jakiegoś Gracza

Ewentualne pluginy są dodawane z czasem, być może dojdzie też coś na handel, a jak serwer będzie dawał radę to i PaintBall (Oczywiście wszystko budowane na survivalu)

Instalacja Modów:

Instalacja Modów jest bardzo prosta, ale pracuje nad launcherem do naszego serwera, który by też zapobiegał oszukiwaniu

Krok1: Pobierasz paczkę ze strony - https://www.mediafire.com/file/6i4j8k03l5229gg/Zaktualizowana_Paczka_1.12.2.rar/file

(scan: https://www.virustotal.com/gui/url/bcf6beea6a0408a10698e7725582425467605175b159af6bccdb3cdbe5cac7a1/detection )

Krok2Uruchamiasz Minecraft 1.12.2 (by mieć zainstalowane pliki tej wersji)

Krok3Rozpakowywujesz plik (nawet na pulpicie) oraz uruchamiasz forge installer i klikasz install client

Krok4Po zainstalowaniu Przerzucasz wszystkie foldery prosto do .minecraft (ewentualnie samo "mods" lub "Flan" jeśli masz własne tekstury)

Krok5: Uruchamiasz minecraft, wybierasz profil z forge(albo edytujesz i ustawiasz wersje forge) i w profilu ustawiasz najlepiej 3-4gb ramu (dla sprawnego działania)

Krok6: Cieszysz się grą wchodząc na nasz serwer 😄 Jesteśmy pozytywnie nastawieni 😛

Parę zdjęć z naszej rozgrywki oraz serwera:

2019-11-24_00.04.27.png

2019-10-07_23.56.38.png

2019-05-07_16.13.34.png

79810721_3257580730981084_7976514941739859968_n.png

79010382_622456955191906_8848271536210051072_n.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Mody] SpoxCraft.pl
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzę na serwer, respie się przy jakimś kanionie w absolutnej ciemności, próbuje go ominąć i ginę od nie wiem czego. Po zrespieniu się od razu dostaje obrażenia i umieram co 5 sekund. Nie polecam, najgorszy serwer z modami.

Opublikowano
4 godziny temu, grzesiu3203 napisał:

Wchodzę na serwer, respie się przy jakimś kanionie w absolutnej ciemności, próbuje go ominąć i ginę od nie wiem czego. Po zrespieniu się od razu dostaje obrażenia i umieram co 5 sekund. Nie polecam, najgorszy serwer z modami.

Mogłeś do mnie napisać, pojedynczy problem zapewne. Wbijesz jeszcze raz to pomogę ci to ogarnąć. Inne osoby jak były to problemów nie miały. https://51.83.143.95:2928 tu masz link do mapy jakbyś chciał wiedzieć czy jesteśmy, jakbym tutaj na pv nie odpisał.

Na dniach zrobię pierwsze wydanie launchera pod nasz serwer, który będzie naprawiał ewentualne problemy i aktualizował paczkę jeśli bym wprowadził coś nowego.

Opublikowano
17 godzin temu, orzechovsky napisał:

Spawn na pewno autorski?

Spawnu jeszcze do końca nie wybudowałem, ale tak będzie autorski cały. Zrobiłem jak na razie samą jego podstawę, bo ze są święta to nie mam dużo czasu by go dokończyć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Arialq napisał:

Koniec serwera ?

Chwilowo wyłączony, jutro znowu będzię włączony, chwilowy problem

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...