Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy, swieży początek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DUCKENS

Witam was, chciałbym się troszkę przedstawic. Jestem młodym wkrótce 20sto letnim chłopakiem 

z pasją do gier i światu gwiezdnych wojen.

Postanowiłem założyć kanał na youtube aby podzielić się z wami grami oraz radością jaka z nich jest.

Dodatkowo chcę pokazać, że świat Star wars to nie tylko puste strzały, bitwy oraz fajne statki 

w kosmosie.

Czytając to pewnie zastanawiacie się jakie mam osiągnięcia, każdy spodziewa się pewnie dużej ilości 

subów, wyswietleń ja natomiast za osiągniecnia uznaję : systematyczność, którą zdobywam sukcesywnie, więcej pewności siebie, uczę się nagrywać, montować oraz tworzyć bardzo podstawową grafikę na nasz kanał.

Ostatnio doszedłem do ciekawego wniosku jaki mi się nasunął, przedstawiam wam nowy pomysł na nasz kanał gammingowo-star warsowy. Zapraszam do oglądania. 

(Życzcie mi powodzenia żebym wytrwał haha!)

Tutaj zostawiam film, w którym po krótce opisuje co się zmienia i jaki mam pomysł!

No i standardowo MIŁEGO DNIA! 

poniżej zostawiam pierwszy film w nowym wydaniu!

Opublikowano

Muzyka za głośno i moim zdaniem powinna być jakaś kojarząca się z akcją. Cisza w okolicy 2:44 nie wiem dlaczego. Ogarnij jakieś zamienniki do najcześciej używanych słów. Zwłaszcza na samym końcu leci masne kombo: "tak naprawdę" /"naprawdę". Ogólnie to powodzenia z filmikami.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem najnowszy odcinek i nie rozumiem za bardzo w jakim celu na początku jest umieszczone jakieś nagranie z muzyką (to chyba intro?).  Mikrofon zbyt cicho w stosunku do dźwięków z gry.  Sam Twój głos jest przyjemny. Zainwestuj w jakiś lepszy sprzęt, postaraj się robić jakieś cięcia. Postaraj się zrobić z tych materiałów coś bardziej interesującego, aby zachęcić do oglądania, bo potencjał jest i systematyczność również! Powodzenia 😉

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.12.2019 o 14:40, Hasta napisał:

Obejrzałem najnowszy odcinek i nie rozumiem za bardzo w jakim celu na początku jest umieszczone jakieś nagranie z muzyką (to chyba intro?).  Mikrofon zbyt cicho w stosunku do dźwięków z gry.  Sam Twój głos jest przyjemny. Zainwestuj w jakiś lepszy sprzęt, postaraj się robić jakieś cięcia. Postaraj się zrobić z tych materiałów coś bardziej interesującego, aby zachęcić do oglądania, bo potencjał jest i systematyczność również! Powodzenia 😉

Jako, że nie jestem jakims wielkim montażystom (ale cały czas uczę się jak to może wyglądać), na sprzęt nie zamierzam wydawać po 30 zł więc jak kupie to raz a porządnie więc potrzebuje trochę więcej pieniędzy a teraz po prostu bardziej się uczę. Teraz zaczęły wjezdzac już fajniejsze odcinki więc proszę o ocenę czy idzie to w dobrą stronę (intro zostało to samo 😞 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...