Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można Stworzyć postaci

pniakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od około 2 tygodni robie swojego OTS'a. Wszystko działało, chodziło jak należy, dzisiaj kupiłem dedyka aby wszystko już wrzucić, dodaj na stronę newsy i wystartować w piątek, tylko jest jeden problem. Wcześniej wszystko działało a teraz gdy tworze konto i chce zrobić tam postać po kliknięciu przycisku Stwórz, wyskakuje biała strona, nic się nie dzieje, postaci nie zrobiło. Nawet błędy nie wyskakują, co dziwne postać normalnie mogę zrobić gdy mam ustawione w bazie danych do konta web_flags na 3 zamiast na 0, a przecież nie może każdy mieć admina strony. Tutaj adres strony jakby ktoś chciał sprawdzić: http://nexara.eu/

Dodam jeszcze że strona została od początku do końca bez błędnie zainstalowana (MyACC Najnowsza wersja z pluginem smsshop gesior)

EDIT: Jeżeli w danym momencie strona nie działa to znaczy że staram się to naprawić i trzeba chwilę poczekać

EDIT2:Próbowałem tez z Gęsiorem, całym gotowym po aktualizacjach i tak samo, tym razem przy tworzeniu konta biała strona ;/

EDIT3: Spróbuje zmienić system z Debiana9 na Debian8 i zainstalować wszystko od początku, dam znać

Opublikowano

Dzięki bardzo, będę wieczorem i spróbuje, dam znać jak czegoś nie będę wiedział, jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Edit: wszystko już działa, naprawiłem to takim sposobem że zmieniłem system z debian9 na debian8 i zainstalowałem wszysto od nowa wraz z dodatkowymi libami. Dziękuję za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...