Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem strony - m2bob

Chrzanek1289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam problem z wejscie m na strone m2boba wyskakuje komunikat niestety nie udalo  sie znalesc  strony...

Wczesniej  pomoglo mi usuniecie plikow Z folderu etc   i dzialala lecz dzis     strona juz nie dziala a w tym folderze pusto 

ma ktos na to jakas rade? czy moze mi Jakis client prywatnego  metina blokowac ta strone?

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z działaniem strony - m2bob
Opublikowano
23 godziny temu, Molirol napisał:

Błąd masz w przeglądarce czy jak? 
Jeżeli tak, sprawdź na innej przeglądarce / pobierz na nowo m2boba.

wyskakuje blad nie odnaleziono strony. Wczesniej wystarczylo usunac pliki z  foderu drivers etc i dzialala strona normalnie a teraz pliki mam usuniete a strona nie dziala w innych przegladarkach  tez nie dziala. Blad jest taki jakby   strona  nie  dzialala

Opublikowano
Dnia 29.11.2019 o 21:51, Molirol napisał:

Niestety Ale nie mam   Tych plikow  w folderze etc polecono mi na poczatku   na discordzie  m2boba usuniecie tych plikow z folderu etc i  strona mi dzialala.   pochodzilo 2 dni i teraz nie dziala

a Poszlo niestety tak ze  kosz oproznilem. Sciagnalem  kilka programow do odzyskiwania plikow z kosza  ale nie wyszukuje mi tych plikow

Opublikowano
22 godziny temu, Molirol napisał:

Chyba najlepszą opcją będzie format 🙂

Udalo mi sie stworzyc od nowa plik lecz  cos  mi zmienia samoczynnie blokowanie paru stron i  musze usuwac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...