Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego hostingu do MC Bedrock Edition

eloeloZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję dobrego hostingu do mc bedrock edition/PE bo akurat do tej wersji ciężko znaleźć w ogóle jakikolwiek a jak już się znajdzie to jakiś shit który nie działa lub ma jakieś błędy itd a jak na razie znalazłem Tylko jeden w miarę dobrze działający z małymi minusami który nazywa się liveserver.pl i jeszcze chciałem przetestować apexminecrafthosting.com więc jeśli ktoś z nich korzystał to też bym prosił o jakieś opinie na ich temat i jeśli podacie jakieś hostingi to prosiłbym o krótki opis i uzasadnienie dlaczego właśnie ten .:O

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Szukam dobrego hostingu do MC Bedrock Edition
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ApexHosting jeden z lepszych hostingów, cena jakość, szybki lecz nie polski support, wiele wgranych paczek zasobów, jesli chcesz to co mogą go nawet skonfigurować odpowiednio pod dany tryb skyblock,HC itp.

Server.pro dobry hosting, szybki kontakt z administracja, tylko maja problemy z serwerami w lokalizacji EUN.

GGservers z opinii słyszałem ze tez ciekawa opcja tylko nie posiadają serwera w Polsce.

Sam posiadam serwer na Apex'ie i jestem bardzo zadowolony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pukawka ma dobre serwery do MC Bedrock. Sprawdziłem parę razy i nie ma żadnych opóźnień, lagów itd.

Cena całkiem spora, bo za 10 slotów 40 zł na 3 miesiące ale według mnie warto i polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...