Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogl by mi ktos powiedziec jak zrobic program ktory by wczytywal

wartosci metin2

PS : Tylko dla celow edukacyjnych :rolleyes:

21862.gif

6505.gif

32265.png

22429.jpg

17933.gif

23868.jpg

23998.png

Opublikowano

id i hasło to key i on nie wyciąga tylko przechwytuje to co użytkownik napisał

hp jest do zrobienia i nawet chyba widziałem gotowca na forum unfair-gamers, elitapvp nie wiem już na którym ale napewno dawali kod który przechwytuje ilość hp...

eh...

Opublikowano

id i hasło to key i on nie wyciąga tylko przechwytuje to co użytkownik napisal

Ja widzialem cos takiego ze naciskasz przycisk i ci losuje jakies Id albo Haslo z bazy danych metin2 . o.O

21862.gif

6505.gif

32265.png

22429.jpg

17933.gif

23868.jpg

23998.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja widzialem cos takiego ze naciskasz przycisk i ci losuje jakies Id albo Haslo z bazy danych metin2 . o.O

Tak tak tak a w tej bajce były smoki ??

Człowieku o czym ty w ogóle mówisz żeby się dostać do bazy metina trzeba przejść 128bitowe kody szyfrujące nawet z zajebistym sprzentem zajeło by ci to kilka lat a na dodatek musiał byś łamać to metodą brutaltols czy jakoś tak

Więc nie ma takiej opcji że taki program istnieje !

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Jakos napewno sie da, zapezpieczenia blu-ray zlamano chociaz tez potrzebowano super kompa i lat czekania.

iphone-ma_eqxxwq.png

iphone.jpg

Uwielbiam Justina Biebera, oglądam Telewizję Trwam, żebrzę o plusy i mam parcie na moda.

Opublikowano

"128bitowe kody szyfrujące" miliony lat i hasła są na pewno zmieniane

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

buffer overflop. To hardcore , powiem tyle kilka h zabawy i mamy hasło np do kogoś sieci internetowej zrobionej na routerze. Ale baza danych metina2 PL to już co innego

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Tu nie chodzi o metodę czy zabezpieczenia tylko o jedną ważną rzecz. Zabezpieczenia www zazwyczaj łamane są ręcznie, po prostu ci którzy łamią zabezpieczenia myślą szybciej i lepiej od tych którzy je tworzą. Natomiast łamanie zabezpieczeń www programem to bajka i oduczcie się powtarzania takich rzeczy.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...