Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem na kity

MowiaMiJanusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

public static void open(final Player p) {
    final Inventory inv = Bukkit.createInventory((InventoryHolder)p, 27, ChatUtil.fixColor("&cDostepne kity:"));
    final ItemBuilder mieso = new ItemBuilder(Material.COOKED_BEEF).setTitle(ChatUtil.fixColor("&6&lMieso")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    final ItemBuilder start = new ItemBuilder(Material.STONE_PICKAXE).setTitle(ChatUtil.fixColor("&6&lStart")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    final ItemBuilder vip = new ItemBuilder(Material.IRON_SWORD).setTitle(ChatUtil.fixColor("&6&lVIP")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    final ItemBuilder svip = new ItemBuilder(Material.DIAMOND_SWORD).setTitle(ChatUtil.fixColor("&6&lSVIP")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    inv.setItem(inv.getSize() - 1, mieso.build());
    inv.setItem(inv.getSize() - 2, start.build());
    inv.setItem(inv.getSize() - 3, vip.build());
    inv.setItem(inv.getSize() - 4, svip.build());
    p.openInventory(inv);
    }

public static void mieso(final Player p) {
    final User u = UserManager.getUser(p);
    final Inventory inv = Bukkit.createInventory((InventoryHolder)p, 27, ChatUtil.fixColor("&8» &cKity: mieso"));
    final ItemBuilder mieso = new ItemBuilder(Material.COOKED_BEEF).setTitle(ChatUtil.fixColor("&6&lMieso")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    final ItemBuilder tak = new ItemBuilder(Material.WOOL, (short)5).setTitle(ChatUtil.fixColor("&a&lMozesz wziasc kita!")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    final ItemBuilder nie = new ItemBuilder(Material.WOOL, (short)14).setTitle(ChatUtil.fixColor("&c&lNie mozesz wziasc kita!")).addLore(ChatUtil.fixColor("&8» &cKliknij mnie!"));
    inv.setItem(inv.getSize() - 27, mieso.build());
    if(u.can(GroupType.PLAYER) && u.isKitMieso()) {
        inv.setItem(inv.getSize() - 1, tak.build());
    }else {
        inv.setItem(inv.getSize() - 1, nie.build());
    }
    p.openInventory(inv);
    }

dlaczego mi to nie daje itemów?

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z pluginem na kity
Opublikowano
14 godzin temu, MowiaMiJanusz napisał:

dlaczego mi to nie daje itemów?

Dlatego, że jesteś januszem i dekompilujesz pluginy z neta.

Pierw idź się ucz javy, potem bukkita, a nie dekompilujesz, jak jakieś dziecko ułomne..

@Offtopic Podałeś kod odpowiadający za otworzenie się gui, a nie za kliknięcie w item w gui. Mądralus

#obrazanieTychKtorzyMniejWiedzą;nieRozumieją jezus chrystus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...