Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać mody do wersji Minecraft?

Syntetik008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje sposobu aby dodać mody do wersji minecraft.
Proszę o nie dawanie mi sposobu że dodaje mody do folderu mods i odpalam wersje forge ani jakimś modloaderem.
Mi chodzi że jak mam zwykłą wersje minecraft i czy do niej mogę dodać mody.

Opublikowano
2 godziny temu, AlexsanderARG napisał:

Na sam zwykły Minecraft bez Forge? Moim zdaniem na 99% nie da się tego zrobić.

Aby wrzucić mody do gry, musisz mieć zainstalowanego Forge z http://files.minecraftforge.net/

Następnie wrzucasz mody do folderu mods i działa.

jak tak patrze to mi się wydaje że raczej da się albo jakoś je przerobić aby dało by się je dać do wersji.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak dodać mody do wersji minecraft?
Opublikowano

Nie da się wgrać modów bez forge, tak czy siak instalacja Forge jest banalnie prosta

A czemu sie nie da ? Forge jest silnikiem na którym oparty jest każdy mod(żeby to działało bez forge to już łatwiej minecraft na nowo napisać), optifine jest wyjątkiem, to jest mod który pozwala usprawnić minecraft pod względem FPS i nie zawsze wymaga Forge

A jak sie Forge instaluje ? pobierasz ze strony http://files.minecraftforge.net wersje forge którą  chcesz (chodzi o wersje gry), uruchamiasz pobrany plik i klikasz install client potem juz tylko profil zmieniasz i gotowe, mody wgrywasz do mods i działa jak talala

Opublikowano
Dnia 12.11.2019 o 22:19, Syntetik008 napisał:

Proszę o nie dawanie mi sposobu że dodaje mody do folderu mods i odpalam wersje forge ani jakimś modloaderem.

ale i tak dziękuje

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jak dodać mody do wersji Minecraft?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...