Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania doświadczonych osób

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wychodzę z inicjatywa stworzenia potężnego serwera, niestety stworzenie serwera od zera który przebije polski rynek wymaga cierpliwości, czasu, solidnej i porządnej ekipy jak i doświadczenia, dlatego tez pomysł na ten temat:)

Troszke o mnie, Robert 23 lata pochodzę z województwa Podlaskiego od trzech lat mieszkam poza krajem, Wolne chwile spędzam na komputerze, interesuje się jedzeniem spaniem i leżeniem 'tak typowy len'😀 dwa kebaby dziennie to absolutne minimum w mojej diecie 😋 interesuje sie wszystkim po trochu Gry, Seriale, Grafika, Programowanie Liznolem wszystkiego po trochu 😉

Oferuje:
- Doswiadczenie, ambicje, przyjacielskie nastawienie do kazdego członka zespołu.
- Fundusz na rozwój i utrzymanie serwera
- Mocna maszyne ktora utrzyma wymagana ilosc graczy.

Poszukuje:
Opiekun Projekt, Osobnik ten musi być obeznany ze wszystkim - tak zwana złota raczka, minimalne doswiadczenie na kazdym punkcie... doswiadczony, godny zaufania, inteligetny przedewszystkim.
Technik, Twoim zadaniem przyjacielu bedzie stworzenie bazy pod serwer, wszystkie drobnostki bez których zaden serwer nie ma prawa bytu
Programista, Osoba o ogromnym pokładzie wiedzy w kwesti tworzenia czegos z niczego 😋
Bobów, Magicznych osób ktorych zadaniem bedzie stworzenie budowli zapierających dech w piersiach kazdemu nowemu userowi 😉

Wymagania:
Wiek, wiek i jeszcze raz wiek, 17 lat to jest absolutne minimum... Zastanawiasz sie dlaczego? otoz owy projekt nie powstanie dzis, jutro czy za tydzien aby stworzyć coś z przyszłoscia potrzeba czasu a oboje wiemy jak latwo poddaja sie mlode osoby.
Cechy charakteru, Ambitny, Zaanagazowany, Pelen energi, Cierpliwy, Otwarty
+ Doswiadczony, Pelen Pomyslow.

Mile widzane wsparcie finasowe

Kontakt tylko i wylacznie przez facebook
(Xxx) 
Wysylajac wiadomosc, przejdz prosze prosto do sedna, przedstaw sie, napisz kilka zdan o sobie, jaka posada cie interesuje opisz swoje doswiadczenie, pamietaj tresciwa wiadomosc to juz polsukcesu 😉 😉

Pozdrawiam Robert.

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz osób doświadczonych i bardzo dobrych w swoim fachu to powinieneś dać coś w zamian.Działanie na zasadzie "wstawię temat, może ktoś lepszy się na winie" - tak to nie działa, czy to życie, czy gra, wszystko skupia się w okół jednego.Znajdą się osoby, które pomogą Ci z projektem, nie twierdzę, że tak nie będzie ale pomogą Ci pod warunkiem, że masz z nimi relacje(to klucz do wszystkiego) a będzie to działało na zasadzie odbijania piłki(nie można tylko brać, brać i brać bo w końcu ta druga osoba sobie daruje).

Podsumowując, musisz DAĆ coś w zamian i stworzyć relacje z osobami, a na pewno ktoś się znajdzie.

\

5 godzin temu, babciaaaa napisał:

Oferuje:
- Fundusz na rozwój i utrzymanie serwera
- Mocna maszyne ktora utrzyma wymagana ilosc graczy.

Ale oferujesz to każdej osobie która dołączy ? Czy są to może atuty serwera, którymi możesz się pochwalać, no bo jednak trochę się to "gryzie" z tym fragmentem: 

Mile widzane wsparcie finasowe

Skoro oferujesz fundusz na rozwój i utrzymanie serwera, a potem w wymaganiach dajesz, że fajnie by było, aby to osoba x też rzuciła coś, to jest takie trochę.. 😥

Kontakt tylko i wylacznie przez facebook

Cóż... nie coś, że się czepiam ale nie uważasz może, że dostęp do Ciebie za pomocą tylko i wyłącznie  jednego medium do kontaktu z potencjalną osobą jest takie trochę ;/ 

Oferuje:
-przyjacielskie nastawienie do kazdego członka zespołu.

Może Cię nie znam, ale poprzez czytanie mogę się dowiedzieć po części jaką jesteś osobą, ale jedna rzecz która mi leży na sercu w tym temacie(odnosząc się do "przyjacielskiego nastawienia", jest to:

Poszukuje:
Opiekun Projekt
Technik
Programista
---->Bobów <----

Skoro używasz zdrobnienia(chociaż wg mnie to nie brzmi jakoś przyjaźnie), to zastosuj to do wszystkich, dlaczego inne osoby, które wymieniłeś nazwałeś w sposób normalny, a budowniczego jako jakiegoś "robola" - sr ale właśnie jak tak czytam to, to dochodzę do wniosku, że jest to jednak jakieś wykluczenie.Po analizie tego urywka mam przypuszczenia, że nie jest to przyjacielskie zachowanie(wykluczenie).

Dzień dobry wychodzę z inicjatywa stworzenia potężnego serwera, niestety stworzenie serwera od zera który przebije polski rynek wymaga cierpliwości, czasu, solidnej i porządnej ekipy jak i [[[[[[[[[[[doświadczenia]]]]]]]]]]]], dlatego tez pomysł na ten temat:)

Nie napisałeś jakie masz kompetencje przy tworzeniu serwera, jeżeli poszukujesz osób doświadczonych to powinieneś w jakiś sposób zachęcić typowego odbiorcę do tego, że rozmawia z osobą na poziomie, ale po przeczytaniu tego:

Wymagania:
Wiek, wiek i jeszcze raz wiek, 17 lat to jest absolutne minimum... Zastanawiasz sie dlaczego? otoz owy projekt nie powstanie dzis, jutro czy za tydzien aby stworzyć coś z przyszłoscia potrzeba czasu a ---->oboje wiemy jak latwo poddaja sie mlode osoby. <----

No ten tekst to mogłeś sobie darować, z mety odrzuciłeś naprawdę wiele osób, które mogły coś wnieść( nie często się słyszy, że młodzi ludzie wspierają projekty całym sercem i to od nich w community minecrafta zależy czy będą chcieli grać, ale jeżeli temat który dodałeś i w wymaganiach już najeżdżasz na osoby młodsze to dosyć cienko będą patrzyć na właściciela, który z góry ich przekreśla.Mylę się?)

No i temat mnie nie powalił, ani nie zatrzymało mi się serce kiedy to czytałem, w żaden sposób nie zachęca.Może można to jakoś poprawić, żeby jednak zachęcało i budowało już przy samym czytaniu relacje z odbiorcą?Jestem wręcz PEWNY, że znajdzie się jeszcze więcej osób jeżeli poprawisz te rzeczy.

Powodzenia 😉

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po miesiącu nieaktywności temat zostaje przeniesiony do archiwum.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...