Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale - powrót do gry po latach

getsuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Grałem w Nostale kilka lat od początku gry i przestałem w roku 2012/2013. Potem wróciłem w roku 2016 na kilka miesięcy i przestałem grać. Chciałbym teraz też sobie pograć. Mam woja 87 lvl i po zalogowaniu się do gry zobaczyłem że kompletnie się pozmieniało wszystko. Może ktoś mnie wprowadzić co tu robić, jak zarobić itp? Widze ze piora aniola kosztuja <10k więc to juz nie jest zarobek za ktory moge sie zabrać 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra jest martwa, że choy by to strzelił. 2 lata temu jak grałem ostatni raz to było jeszcze sporo ludzi, sporo osób biegało wszędzie. Teraz wszedłem po tych 2 latach i pusto, wszędzie pusto. Jedynie co to w wiosce siedzą afki i resellerzy. Czasem na LoD wbijają ludzie, ale tak to sensu nie ma praktycznie granie. No chyba, że chcesz grać solo to jak najbardziej. Dla mnie gra zdechła, a szkoda, bo zajebistych ludzi się tam poznało. Ponoć zagraniczne serwery są grywalne.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...