Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odnaleźć pewną osobę?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym odnaleźć pełną osobę z Krakowa, mam parę danych o tej osobie ale nie chce ich tu podawać, nie mam na celu zrobić niczego złego, to bardziej "ciekawość" i tyle. Znacie jakieś fora, strony związane z Krakowem gdzie mógłbym tam zacząć szukanie ?  Z usług detektywa nie chce korzystać.

Dam plusa za pomysły/pomoc

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak odnaleźć pewną osobę?
Opublikowano

Zgłoś gościa na policję. Jak go wsadzą do pierdla to go odwiedzisz i z radością wykrzyczysz "wreszcie cię znalazłem". Nie no, tak całkiem na serio, nie znajdziesz takich stron w sieci. Możesz podać jego opis na facebookowych Spottedach w Krakowie – być może przy odrobinie szczęścia sam się odezwie, choć nie liczyłbym na to. Innej opcji nie widzę.

Opublikowano

pracuje w zusie i mam w systemie dostęp do każdego płatnika w tym zapyziałym kraju, moge nawet sobie prezydenta wyszukać jak mam na to ochote, więc jak masz kogoś kto tam pracuje to spróbuj sie spytać

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...