Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprzedawać yangi i nie być przyłapanym na Valium?

kubusxd23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę dzisiaj z pytaniem. Mianowicie chciałbym sprzedawać yangi na serwerze Valium Akademia, lecz nie wiem jak zrobić, by mnie nie złapali(Juz raz dostalem bana). Wydaje mi się, że potrzebuje po prostu wspolnika na innym ip routera, bo chyba nie banują po logach tylko na te "indywidualne id", a pozbycie sie tego bana jest banalne, lecz zbanowanych juz kont nie da sie odzyskac. Jezeli ktos bedzie wiedzial jak to zrobic i juz to robil to prosze o napisanie. Jezeli na tym forum daje sie jakies upy, like to z checia dam osobie, ktora mi pomogla :). 

PS.: Nie wiedzialem do ktorego dzialu to przeniesc. Administratorze, ktory zauwazyl ten post. Zamiast mi go usuwac, prosze, przenies go do odpowiedniego dzialu.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak sprzedawać yangi i nie być przyłapanym na Valium?
Opublikowano

Na forum masz dział specjalnie pod rożnego rodzaju transakcji.

Tylko główne pytanie jak chcesz je sprzedawać.

Bo jak chcesz je sprzedawać za PLN to najszybciej droga pantoflowa będzie.

Wbij na ts/discord serwerowy i pytaj pojedyncze osoby czy nie chcą kupić , trochę risk ale może się ktoś znajdzie.

Jak nie będziesz robil ludzi w chuja to będą kupować.

Skoro takie pytanie zadałeś to znaczy ze dopiero zaczynasz zabawę w dilerkę wiec zapamiętaj ze ludzie są mało ufni i raczej mało kto będzie skory do zakupu za PLN od noname'a.

JBC pytaj na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...