Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy serwerach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że prosto napisany temat byłby o wiele lepszy od tej sklejki

Jakieś przykładowe prace?

Opublikowano

Nie lepiej było napisać prośbę do @Aive aby temat przywrócić tam ten? Ogólnie prezentacja wspolpracy ładna, zachęca!

image.png

Opublikowano
9 godzin temu, ILui napisał:

Nie lepiej było napisać prośbę do @Aive aby temat przywrócić tam ten? Ogólnie prezentacja wspolpracy ładna, zachęca!

Nie wiedziałem ze da rade przywrócić posta :/ mój błąd bede pamiętał na przyszłość  

10 godzin temu, Lajk™ napisał:

Wydaje mi się, że prosto napisany temat byłby o wiele lepszy od tej sklejki

Jakieś przykładowe prace?

Dziękuję za wyrażenie swojego zdania, następnym razem postaram się coś zmienić ewentualnie napisze temat ;) Prac jako takich nie mam aktualnie ale jak będą to wstawię 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 8.11.2019 o 07:18, bulblator napisał:

Nie wiedziałem ze da rade przywrócić posta 😕 mój błąd bede pamiętał na przyszłość  

Dziękuję za wyrażenie swojego zdania, następnym razem postaram się coś zmienić ewentualnie napisze temat 😉 Prac jako takich nie mam aktualnie ale jak będą to wstawię 

No to nie jesteśmy w stanie ocenić tego, jakim jesteś programistą.

Rozumiem, że jeszcze nigdy nie działałeś przy jakichkolwiek serwerach?

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano
Dnia 19.12.2019 o 19:21, Karelion napisał:

No to nie jesteśmy w stanie ocenić tego, jakim jesteś programistą.

Rozumiem, że jeszcze nigdy nie działałeś przy jakichkolwiek serwerach?

Nie działałem przy serwerach lecz pomagałem z błędami/systemami itp. Może to banalne lecz zawsze się może przydać moja pomoc. Nie uważam się za profesjonalistę bo nie siedzę w tym na codzień lecz dzięki pomaganiu innym zdobywam również doświadczenia 🙂 Miałem w planach otwierać swój serwer, ale wiem, że nie poświęciłbym mu aktualnie czasu a nie chce coś otwierać na miesiąc wiec nie mam własnego serwera

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika nie zachęca, ponadto nikt nie jest w stanie ocenić twoich umiejętności - projekty się liczą najbardziej.

Najlepsze co byś zrobił to stwórz konto na serwisie github i tam sobie działaj, wrzucaj projekty itp..

Do tego ten obrazek z Javy, Temat stworzyłeś w kategori "metin2" Metin2 ma niewiele wspólnego z Java.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...