Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.15][Survival] Vanilla Classic

Kasanowa245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, sk8erace1 napisał:

Skoro w nazwie jest "Vanilla", to dlaczego na serwerze są pluginy?

Generalnie serwer ewoluował ze stanu czystej Vanilli do serwera przystosowanego do troszkę większej ilości graczy. Nazwa pozostała i serwer trzyma się pierwotnych założeń, ale posiada tylko niezbędne pluginy np. do zabezpieczenia swoich budowli aby nie występował chaos. 

Opublikowano

Szczerze to wrócilem po długim czasie do minecrafta z głupot, dorosły facet a w klocki sie bawi. Nawet nie uwiezycie jak sie wciagnalem, jest klimat, nie ma jakis mikroplatnosci. Co prawdda sa dzieciaki ale to mamy swoj knala na disordzie gdzie znajdziesz starsze towarzystwo ( bez obrazy). Nie wiem jak to wyglada na innych serwerach ale tu wbijam mam podstawowego MC ide zakladam sobie dzialeczke gdzies na krancu swiata i nikt mi nie wchodzi w droge chyba ze tego chce przez teleport. Jak ktos chce poczoc klimat tej gry to serdecznie zapraszam. Bo w tej grze nie liczy sie sie ilosc graczy tylko jakosc. W weeekendy 10 graczy i poggers. Swietnie sie bawimy i relaksujemy przy budowaniu bo ot to w tym chodzi. A jak masz jakis probolem t ouderzaj do Godziaka  on zna mechanike tej gry bo chlop inteligenty. 

Podsumowujac: Chcesz zasmakowac szpik prawdziwego MC bez masy gówna otoczki tylko wbijasz gdzies na zakątek i budujesz na pcozatku chałpe to ten serwer jest dlaciebie. Admin na bierzaco, bez hackow just fun. 🙂 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...