Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest prawidłowa wersja OtherDrops?

RybekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie jaka jest prawidłowa wersja OtherDrops na minecrafta 1.12.2 bo mi nie działa i kiedy dodaje emeraldy to nic się nie dzieje nic nie wylatuje z stona.

MPCForum Baner (4).png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jaka jest prawidłowa wersja OtherDrops?
Opublikowano

Tu masz logi

[15:14:55] [Server thread/INFO]: [OtherDrops] Enabling OtherDrops v3.2.4

[15:14:55] [Server thread/INFO]: [m[OtherDrops:3.2.4] [mFound supported plugin(s): "WorldGuard"

[15:14:55] [Server thread/INFO]: [m[OtherDrops:3.2.4] [mLoading file: otherdrops-drops.yml

[15:14:57] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] Config loaded - total targets: 1 sections: 1 failed: 0

[15:14:57] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] OtherDrops loaded.

[15:14:57] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §aChecking for updates...

I jak zainstalowałem to działał drop ale jak restart zobiłem to wyskakuje to i serwer staje w miejscu nieda się go włączyć tylko mozna go właczyć jeśli usuiesz otherdrops.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

W logah są takie tylko pluginy ale jak zainstalowałem 3.2.6 to mi nie wczytywało zip'a i był pusty a folder się nie twożył.

[14:58:04] [Server thread/INFO]: [OtherDrops] Enabling OtherDrops v3.2.4
[14:58:04] [Server thread/INFO]: [m[OtherDrops:3.2.4] [mFound supported plugin(s): 'WorldGuard'[m
[14:58:04] [Server thread/INFO]: [m[OtherDrops:3.2.4] [mLoading file: otherdrops-drops.yml[m
[14:58:04] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] Config loaded - total targets: 0 sections: 0 failed: 0
[14:58:04] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] OtherDrops loaded.
[14:58:04] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §aChecking for updates...
[14:58:05] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §cUh oh... Do you not like us 😧 You're running an older version!
[14:58:05] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §cLatest Version: 3.2.6
[14:58:05] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §cYour Version: 3.2.4
[14:58:05] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §cWhat's changed: OtherDrops Plugin Information (NOT A RELEASE)
[14:58:05] [Server thread/INFO]: [OtherDrops:3.2.4] §ePlease download latest version from: §ahttps://www.spigotmc.org/resources/otherdrops-updated.51793/updates

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

Wersja "Legacy", czy coś w ten deseń.
Jak pobierzesz plik ze spigot'a to kliknij w niego i przerzuć "otherdropslegacy" do folderu "plugins" i powinno działać 🙂 

Opublikowano

Działą plugin zaświecił się na zielono jak wpisuje na /pl i działa /od i /odd ale już /od reload to nie działa coś wyskakuje na czerwono i drop cały nie działa.

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...