Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z ALT + TAB

Kape1212

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, a mianowicie gdy odpalam grę niech to będzie MTA. Gdy już jestem na jakimś serwerze, to wciskam ALT+TAB wszystko ładnie jestem na pulpicie i gdy klikam na pasek zadań, żeby powrócić do gry, to zamiast widzieć, obraz gry widzę pulpit i tak jakby jestem w grze, ale widzę pulpit. Myszką nic nie mogę zrobić, jedynie co to poruszać, ale tylko po pasku zadań. Gdy chcę zlikwidować błąd, to muszę uruchamiać menedżer zadania i tam zamknąć tę aplikację. Proszę o pomoc! Męczy mnie to, już za każdym razem uruchamianie na nowo gry. Mój Windows to 10.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często występujący problem w przypadku różnych gier. Jeżeli musisz tabować, najlepiej ustawiaj gry, by nie działały na pełny ekranie, ale w oknie na pełny ekran. Działanie bardzo podobne a 0 problemów z alt+tab. Jeżeli gra nie posiada takiej opcji, można to obejść zewnętrznymi programami czy skryptami autohotkey.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...