Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robie Filmik O Clani Do Kturego Naleze

czarmix

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Do koloru do wyboru :D

• Fraps
      5
    • GameCam
      2
    • Sangl t
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :mellow: chcialem zapytac jaki waszym zdanie jest najlepszy program do nagrywania filmikow?? jesli znacie lepsze programy niz wymienione w ankiecie to prosze o nazwe :D z gory thx ;) bedzie nagroda B)

wcibnb.png

Opublikowano

FRAPS Jest najelszpy ale ma limit 30 sekundowy filmik jak masz demo ja mam full i ci moge za free dac pelna wersje gamecam jak sie nagrywa takie lagi sa ze takie dupy leca

Opublikowano

ok to prosze cie o ta pelna wersje frapsa :D moje gg 800921 skype intoxxnator nagroda :D

wcibnb.png

Opublikowano

ja chce cos typu fraps czyli ze uruchamiasz jednym przyciskiem na klawiaturze ale fraps ma minusa bo nie kompresuje pliku!jak macie program ktory kompresuje film to poprosze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja chce cos typu fraps czyli ze uruchamiasz jednym przyciskiem na klawiaturze ale fraps ma minusa bo nie kompresuje pliku!jak macie program ktory kompresuje film to poprosze

Na szczęscie ten program jest w Widnows menu start >wysztkie porgramy > Windows Movie Maker wklejasz filmik potem plik zapisz jako plik filmowy wybierasz jakość i wruzcasz na YT proszę o +