Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anksel Semi-Vip War-Bastard 25/06/2010

djpetrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te bronie dzialaja?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Sprawdzę i dam edita czy dziala mam nod`a wiec sie nie martwię ;P a no i to nie 22 wiry tylko jeden ale roznymi antywirami rozne nazwy w bazie danych ;p

Edit@ dziala ;) + z bronmi raczej nie podczas gry nie ma ale sprawdze jeszcze ;p fajny opcje dzialaja tylko te bronie no i wywalilo z WR (abnormal gameplay) hehe

@edit lol cos famas na chwile sie pojawil ale nie zadawal nic... potestuje jeszcze ;p

@edit bronie wizualne nie strzelaja ;/

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Sprawdzę i dam edita czy dziala mam nod`a wiec sie nie martwię ;P a no i to nie 22 wiry tylko jeden ale roznymi antywirami rozne nazwy w bazie danych ;p

Edit@ dziala ;) + z bronmi raczej nie podczas gry nie ma ale sprawdze jeszcze ;p fajny opcje dzialaja tylko te bronie no i wywalilo z WR (abnormal gameplay) hehe

@edit lol cos famas na chwile sie pojawil ale nie zadawal nic... potestuje jeszcze ;p

@edit bronie wizualne nie strzelaja ;/

Szanowny kolego możesz opisać jak to właczasz bo inne hacki mi działają a z tym mam problem prosze cie o szybką odpowiedź :) :)

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

Hack ogólnie spoko :) Nie wywaliło mnie wiec masz + a co do broni to nie działają jeszcze pare innych opcji nie działa np. WH.

Ale chamsy, superjump do 1500 chyba ;D, antykick i jest ok. Hehe ;D

11960.png

Cheaty dla nobów ?

Nie dla ludzi z wyobraźnią :D

Opublikowano

jakim cudem może ci Anty kick działać stuknij się w łeb a nie takie głupoty piszesz jakbyś nie wiedział K2 postarało się i do WarRocka dotali taki program który wywali cię chodzbyś miał z 5 takich Anty kickow

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + TO NIC NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

ale o co wam chodzi tu nawet nie ma anty kicka tylko jest antiAFk a to jest zupełnie co innego

antikick to była opcja aby cię nie kickneli z romu a antiAFk to funkcja dzięki której nie wywali cię system jak będziesz afk cały czas...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Lol nie dośc że dzieci to jeszcze nie umieją czytać. Do letniej szkoły!!!! ie pobieram bo za dużo wirów. Ale + za zachętę.

bbc2hero.png

Opublikowano

mi niedziala. ale + leci

DAJ MINUSA

DAJ MINUSA

ehemm.jpgA JA CI PLUSA!

DaJ MiNuSa A Ja Ci PlUsA :) :) :) :P :P [

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...