Skocz do zawartości

Serwer nie działa gdy wgrywam AuthMe

Polecane posty

Witam, wgrałem plugin AuthMe na serwer 1.14.4 jednak po tym od razu przestaje działać. Gdy w konsoli uruchamiam serwer wszystko ładuje się tak jak powinno. Cały serwer się zawiesza i przestaje działać mniej więcej na takim etapie (w konsoli) :

 

[19:59:47] [Server thread/INFO]: Saving worlds

[19:59:47] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world'/minecraft:overworld

[19:59:49] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (world): All chunks are saved

[19:59:49] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world_nether'/minecraft:the_nether

[19:59:50] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM-1): All chunks are saved

[19:59:50] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world_the_end'/minecraft:the_end

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM1): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (world): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM-1): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM1): All chunks are saved

 

Wcześniej normalnie wgrywałem ten plugin na niższych wersjach minecrafta i normalnie działało. Mam ten problem tylko na 1.14.4. Być może koliduje on z innym pluginem na serwerze. Mam na serwerze: Logblock, EssentialsEX, worldedit, worldguard, permissionsEX, sQuery, script, vault. Większość to standardowe pluginy więc nie wiem który może coś psuć.

 

Może po porostu AuthMe nie działa na wersję 1.14.4. W takim wypadku prosiłbym o podanie innych pluginów umożliwiających rejestracje na tą wersję. Dziękuję.

 

 

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Plugin AuthMe na wersji 1.14.4 nie działa i automatycznie wyłącza serwer. Jeżeli szukasz podobnego pluginu, to sprawdź ten:

 

https://www.spigotmc.org/resources/loginsecurity.19362/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Autor tematu Napisano (edytowany)

Wszystko działa. Szukałem innych pluginów 4 godziny i żaden nie działał. Ten od razu bez żadnych problemów działa i jest w porządku. Naprawdę dziękuję za szybką odpowiedź.

Edytowano przez Tiger 5

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...