Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer nie działa gdy wgrywam AuthMe

Tiger 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wgrałem plugin AuthMe na serwer 1.14.4 jednak po tym od razu przestaje działać. Gdy w konsoli uruchamiam serwer wszystko ładuje się tak jak powinno. Cały serwer się zawiesza i przestaje działać mniej więcej na takim etapie (w konsoli) :

[19:59:47] [Server thread/INFO]: Saving worlds

[19:59:47] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world'/minecraft:overworld

[19:59:49] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (world): All chunks are saved

[19:59:49] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world_nether'/minecraft:the_nether

[19:59:50] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM-1): All chunks are saved

[19:59:50] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'world_the_end'/minecraft:the_end

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM1): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (world): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM-1): All chunks are saved

[19:59:51] [Server thread/INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (DIM1): All chunks are saved

Wcześniej normalnie wgrywałem ten plugin na niższych wersjach minecrafta i normalnie działało. Mam ten problem tylko na 1.14.4. Być może koliduje on z innym pluginem na serwerze. Mam na serwerze: Logblock, EssentialsEX, worldedit, worldguard, permissionsEX, sQuery, script, vault. Większość to standardowe pluginy więc nie wiem który może coś psuć.

Może po porostu AuthMe nie działa na wersję 1.14.4. W takim wypadku prosiłbym o podanie innych pluginów umożliwiających rejestracje na tą wersję. Dziękuję.

Opublikowano

Wszystko działa. Szukałem innych pluginów 4 godziny i żaden nie działał. Ten od razu bez żadnych problemów działa i jest w porządku. Naprawdę dziękuję za szybką odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...