Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są nagrody za 10-lecie LoL'a?

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się Riot rozkręcił na 10-lecie gry. Prócz tych giftów dają nam animowany serial "Arcane" w świecie Ligi, zapowiedzieli nowego championa - żonę Luciana, nową grę "Project A" która będzie coś w stylu Overwatch/Paladins, nową karciankę, Liga na mobilne sprzęty oraz konsole, TFT na telefony i jeszcze przed sezonowe zmiany już wrzucili. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• xOstateczny zmienił(a) tytuł na Jakie są nagrody za 10-lecie LoL'a?
Opublikowano
9 godzin temu, Sneakysu napisał:

To się Riot rozkręcił na 10-lecie gry. Prócz tych giftów dają nam animowany serial "Arcane" w świecie Ligi, zapowiedzieli nowego championa - żonę Luciana, nową grę "Project A" która będzie coś w stylu Overwatch/Paladins, nową karciankę, Liga na mobilne sprzęty oraz konsole, TFT na telefony i jeszcze przed sezonowe zmiany już wrzucili. 

fakt, z tym presezonem to jestem mega podjarany tymi smokami i ogólnie wszystkim.

mam nadzieję że usuną raksuło

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

fakt, z tym presezonem to jestem mega podjarany tymi smokami i ogólnie wszystkim.

mam nadzieję że usuną raksuło

No z tymi smokami może spoko wyjść, jednak najbardziej czekam na zmianę dżungli. 

Opublikowano
32 minuty temu, privateaim napisał:

Jak odblokować te nagrody bo ja mam je ciągle zablokowane a konto mam od dobrych 5 lat.

Właśnie chyba jeszcze nie można, dopiero o 18-20 i prawdopodobnie nie wystarczy samo zalogowanie, a zrobienie 1st win of the day (na botach można).

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

Właśnie chyba jeszcze nie można, dopiero o 18-20 i prawdopodobnie nie wystarczy samo zalogowanie, a zrobienie 1st win of the day (na botach można).

3 godziny temu, privateaim napisał:

Jak odblokować te nagrody bo ja mam je ciągle zablokowane a konto mam od dobrych 5 lat.

Godzina 22:00, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...