Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z whitelistą – blokada wejścia na serwer

Tabixter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od około 3 godzin męczę się z pewnym problemem. Otóż posiadam serwer mc na wersji 1.14.4 i po dodaniu siebie do whitelist poprzez konsole nie moge dolaczyc na serwer "You are not whitelisted on this server! 

Logi z konsoli:
[20:19:50] [Server thread/INFO]: com.mojang.authlib.GameProfile@2a74d385[id=60ddd173-8851-44a1-a56a-7dfecab34604,name=__AXI__,properties={textures=[com.mojang.authlib.properties.Property@7ff17f9a]},legacy=false] (xxx) lost connection: You are not whitelisted on this server!

Online-mode mam ustawione na true bo serwer ma byc only premium. Wchodze na swojej premce a mimo to nie moge dolaczyc na serwer... Moge wejsc tyko gdy whitelist wylacze... Czy ktos moglby mi pomoc?

//Usunąłem IP z logów - sk8erace1

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Problem z whitelistą – blokada wejścia na serwer
Opublikowano

/whitelist add nick

/whitelist reload

I lepiej usuń swoje IP z logu który wkleiles, bo się znajdzie jakiś zartownis

Opublikowano

Dzięki, dzisiaj sprawdzę czy to zadziała ^^ A co do ip to mam świadomość że może znaleźć się jakiś żartównis ale nic mi nie zrobi jedyne co zrobi to sprawi że dostanę ip maszyny z której mnie atakowano :p I tak mnie nie wywali chyba że jest przeepickim ddoserem haha :p

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...