Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Śmieszne Sytułacje

Michał15+*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem sobie mutantem. Nagle coś strzela rozglądam się nikogo nie widzę patrze i mówię o kurw... strzela do mnie ... pudełko O,O (glitherzy mnie demotywują).

Druga jestem też mutantem szukamy kogoś kto się schował jak jest Ext (no ta mapa) na środku piramida jakby to tam na górze wskakuje patrze a tam kucający spop z Kriss Super V

nie zauważyła mnie (znaczy on bo geje lub ci co myślą ,że chudszą figurę trudniej trafić) to piszę ja na czacie "Hi" a ona się odwraca czułem to przerażenie w jej oczach (nie realne)

otworzyła ogień jeb w nią i win i piszę ja : "I told Hi i dont attack you".

Czy to co przeczytaliście jest chociaż troszkę śmieszne?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Jestem sobie mutantem. Nagle coś strzela rozglądam się nikogo nie widzę patrze i mówię o kurw... strzela do mnie ... pudełko O,O (glitherzy mnie demotywują).

Druga jestem też mutantem szukamy kogoś kto się schował jak jest Ext (no ta mapa) na środku piramida jakby to tam na górze wskakuje patrze a tam kucający spop z Kriss Super V

nie zauważyła mnie (znaczy on bo geje lub ci co myślą ,że chudszą figurę trudniej trafić) to piszę ja na czacie "Hi" a ona się odwraca czułem to przerażenie w jej oczach (nie realne)

otworzyła ogień jeb w nią i win i piszę ja : "I told Hi i dont attack you".

Czy to co przeczytaliście jest chociaż troszkę śmieszne?

A to że SPOP trudniej trafić to prawda i sam jesteś gejem.

Opublikowano

A to że SPOP trudniej trafić to prawda i sam jesteś gejem.

Dobra sorry sam biegam dziewczyną w air rivals(bo jest sexi) czy w war rock (bo jest medykiem)a w cross fire wyzywam tych co nimi biegają bo nie kupię zp chyba i nie będę sam miał takiej laski.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

terz gram w airrivals warrock i crossfire a napisał bys jakie masz loginy do tyh kont moje gg to20278976 pozdro!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...