Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc z instalatorem Epic Games

Kupkanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy chcę zainstalować samo epic games 

Czyli klikam na instalator epic games pobrany na kompie nie na stronie epickich , to wyskakuje błąd o treści "nieprawidłowy dysk E:/"

+

miałem epic games wcześniej i jak odinstalowałem go to tam gdzie są wypisane wszystkie programy jest dalej epicgames i jak chce go usunąć to ponownie jest błąd "nieprawidłowy dysk E:/"

• Aive zmienił(a) tytuł na Potrzebna pomoc z instalatorem Epic Games
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałeś w odstępie czasowym od dezinstalacji do próby ponownej instalacji coś majstrowane przy komputerze?

supreme.gif

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam miałem identyczny problem po kupnie nowego dysku i zmianie literek dysku. Nawet usunięcie Epica z rejerstru nie pomagało., lecz po długim kombinowaniu wpadłem na rozwiązanie nie wymagające formatu:

musiałem stworzyć nową partycje np 1gb byle by tylko była ( start narzędzia administracyjne-> zarządzanie komputerem-> Magazyn-> zmniejszasz którąś z istniejacych partycji powiedzmy  o 1024MB->Tworzysz nową) zainstalować na niej launchera po czym możesz go wtedy odinstalować i zainstalowac Epica gdzie tylko chcesz. Po wszystkim można usunąć tą partycje i przywrócić miejsce na starą. 

Pozdrawiam serdecznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...