Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Crossfire Hack

adi39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojawił sie nowy update do MPGH CrossFire Hacka ...przetestowałem ...hack hula ale powoduje ogromne lagi...z 50 fps spada mi na 15 klatek.....

chetnych do sciagniecia zapraszam na:

http://www.mpgh.net/forum/175-crossfire-hacks/154819-multiplayer-game-hacking-crossfire-hack-6-25-10-a.html

moze ktos z was rozpracuje hacka i napisze co zrobic zeby takiego laga nie powodował.

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stary troche sie spuzniles wiesz czemu.....

BO KURWA SA JUZ LEPSZE HAKI NISZ TEN

a i tak wogule to NIE KRADNIE SIE HAKUW KTURE KTOS JUZ ZROBIL TEN HACKJUZ DAWNO DOSTAL WYMYSLONY WIENC KURWO MALA WES SZUKAJ LEPIEJ:)

ZADZE CI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a i tak wogule to NIE KRADNIE SIE HAKUW KTURE KTOS JUZ ZROBIL TEN HACKJUZ DAWNO DOSTAL WYMYSLONY WIENC KURWO MALA WES SZUKAJ LEPIEJ:)

naucz sie pisac wracaj do szkoly bo ty chyba masz 7 lat a koles moze zrobic temat ale reporta dostanie po 2 hack jest juz dawno spatchowany

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

naucz sie pisac wracaj do szkoly bo ty chyba masz 7 lat a koles moze zrobic temat ale reporta dostanie po 2 hack jest juz dawno spatchowany

Chyba tylko Ty jesteś normalny spośród osób które wypowaidały się w tym temacie prócz mnie ;/

>!> SORY ZA OFFTOP <!<

Opublikowano

a ty dziwko mała kultury potrzebujesz sie nauczyc...jak cie strazy nie nauczyli to moze cie ulica nauczy ja dostaniesz w pizde pare razy..albo ci zeby wybija..to zakumasz małolacie i sie uspokojisz...a wogule to dlaczego administrator pozwala takim cieciom pisac na forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ty dziwko mała kultury potrzebujesz sie nauczyc...jak cie strazy nie nauczyli to moze cie ulica nauczy ja dostaniesz w pizde pare razy..albo ci zeby wybija..to zakumasz małolacie i sie uspokojisz...a wogule to dlaczego administrator pozwala takim cieciom pisac na forum

ty tez sie uspokuj i masz reporta

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...