Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem na Enderchest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przychodzę dziś ze sprawą taką.Mam serwer Enderchest Profesional.Ramu serwera mam 5500mb.Pomimo że graczy jest 3 to  laguje bardzo i po jakiejś chwili serwer jest całkowicie nie grywalny.(postać lata w powietrzu,nie można wpisać żadnej komendy). Ponadto sama konsolka (strona Enderchest) jest wolniejsza niż wcześniej (gdy serwer normalnie działał, bo oczywiście takie rzeczy występują w godzinach 17-19. Myślałem że jest to błąd "FAILED BIND TO PORT" i dlatego usunąłem "server_ip",bo oczywiście owy błąd sie pojawił.Jeśli ktoś wie o co chodzi to bardzo proszę o pomoc lub rade co mam robić w tej sytuacji .

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Problem z serwerem na Enderchest
Opublikowano

Odpowiedź na to pytanie - to jest enderchest

Nie dziwi mnie to, że w tym momencie na jednym z najgorszym hostingów są lagi, chodzą słuchy, że enderchest na jednej maszynie ma kilka, a nawet kilkanaście serwerów, także no.

Podaj jeszcze listę pluginów tak dla formalności

Opublikowano

Raczej przeważnie znajduje się kilkanaście serwerów na jednej maszynie, ale tutaj bardziej problem jest z najnowszą wersją i być może błędem ich systemu. (Przy sprawdzaniu dostępnych zasobów)

Spróbuj skontaktować się z supportem i może przeniosą Ci serwer.

Opublikowano

?

Cytat

Essentials

World Edit

World Guard

AuthMe

SkinRestorer

10 minut temu, Vosly napisał:

Raczej przeważnie znajduje się kilkanaście serwerów na jednej maszynie, ale tutaj bardziej problem jest z najnowszą wersją i być może błędem ich systemu. (Przy sprawdzaniu dostępnych zasobów)

Spróbuj skontaktować się z supportem i może przeniosą Ci serwer.

Właśnie nie odpisali ehh

Nwm co robić :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...