Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy hosting do stawiania serwerów Minecraft?

GariXEldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie do was jaki jest najlepszy hosting na którym mógłbym postawić serwer bez lagów na 30 osob?

Zależy mi na czymś dobrym a mój budżet to 150zł.

Opublikowano
Dnia 6.10.2019 o 18:06, AlexsanderARG napisał:

Zgodzę się w połowie z moim przedmówcą, dla początkującego TitanAxe, natomiast moim zdaniem dla profesjonalnego serwera, VPS albo dedyk z np. https://www.ovh.pl/

Niedawno robilem serwer na vps od ovh i przy 15 osobach byly lagi jak cholera.Slyszalem ze serverproject ma dobre serwery do mc.

Opublikowano
22 godziny temu, GariXEldo napisał:

Niedawno robilem serwer na vps od ovh i przy 15 osobach byly lagi jak cholera.Slyszalem ze serverproject ma dobre serwery do mc.

Z jakiej ofety od ovh korzystałeś robiąc swój serwer? Bo zamierzam postawić swój serwer na 20-30 osób właśnie z ovh

Opublikowano
Dnia 14.10.2019 o 00:04, 0011 napisał:

Z jakiej ofety od ovh korzystałeś robiąc swój serwer? Bo zamierzam postawić swój serwer na 20-30 osób właśnie z ovh

z vps ssd za 65zl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli masz do wydania 150 zł to szukaj maszyny, która stoi w Polsce żeby mieć najmniejsze lagi. Jeżeli firmy w ofercie nie podają lokalizacji maszyn to należałoby napisać do supportu. Pamiętaj że im dalej jest serwer tym większe lagi dla graczy łączących się z Polski. Nie jest zwolennikiem OVH ale na początek powinno wystarczyć.

Opublikowano

Polecam hosting craftserve.pl Wedlug mnie to jest najlepszy i najtanszy hosting Minecraft. Za 3 miesiace diamond (nielimitowany ram i wiele wiecej czego zapragniesz) kosztuje 59 zl. Za 1 miesiac kosztuje 20 zl z tego co pamietam. Masz tam wbudowany edytor textu w ktorym mozesz robic configi bez pobierania niczego.  Profesionalny hosting na ktorym stoi duzo popularnych serwerow, dobry dla poczatkujacych. Ja mam na nim serwer i polecam nie ma lagow 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...