Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz Czegos?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ludu MPCforum.pl ;)

Jestem w trakcie ulepszania swojej wiedzy na temat AutoIt. A jak kazdy wie - praktyka czyni mistrza. Sam zrobilem sobie bota do doslownie wszystkiego, do zapamietania podstaw. Zrobilem tez kilka bardziej zaawansowanych programow, ale brak mi juz pomyslow. Tak wiec zwracam sie do Was o/z pomoc(a). Jesli potrzebujecie bota albo program ktory jest mozliwy do napisania w AutoIt (wiec aimbot odpada, chyba ze do gry 2D), piszcie tutaj. Postaram sie Wam pomoc.

Pozdrawiam, Ugly Beef.

Przepraszam za brak Polskich znakow w moich postach, posiadam Angielski soft, ktory mi to uniemozliwia.

Opublikowano

Robie bota do gry Legenda: Wojna Smoków,

zrobienie bota do tej gry jest możliwe w autoit ale brakuje mi wiedzy i praktycznych umiejętności... potrzebuje pomocy w udoskonaleniu i wykonaniu kilku funkcji... jeśli byłbyś tak miły i mi pomógł to bardzo bym był wdzięczny... napisz na gg xxx to opisze ci swoje problemy.

/// skasowane gg na prosbe autora

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Moglbys podac szczegoly? Jakie budynki? Ataki na kogo? Ogolnie, jak mialoby to wygladac.

Przepraszam za brak Polskich znakow w moich postach, posiadam Angielski soft, ktory mi to uniemozliwia.

Opublikowano

była taka strona jak lockerzy - czy jakoś tak sie pisało... chodziło o jakieś zarabianie... typ zachwalał to w każdym temacie, no ale coś widzę ręka mu spuchła od kopiuj/wklej... możesz napisać mu bota bo kurde jakiś zawistny cham pousuwał te posty a akurat potrzebuje kasy... pewnie sam klepie a nikomu dorobić sie nie da. ;)

Opublikowano

Tak jak wyzej, nie podales zadnych szczegolow ;p Nie wiem o co kontretnie Ci chodzi. CO ma robic ten bot?

Opublikowano

* działa w zminimalizowanym (najlepiej używać biblkioteki ie.au3)

* możliwoś korekty adresy tak by dało sie pisać przez dowolne proxy

1. zaloguj sie tutaj na forum

2. wejdz do 1 subforum

3. napisz posta lub temat

4. wejdź do kolejnego subforum

5. napisz posta lub nowy temat (jeśli nowy temat to o innej treści żeby oczy nie kłuło)

6. po napisanu powiedzmy 10 postów przeloguj sie na nastempne acc

7. i tak w koło

chce takie coś... myślę zejdzie ci z nim max do jutra :)

Opublikowano

Chodzi Ci o LOKERZ.COM? Jesli tak, to musialbys mi wyslac zaproszenie abym mogl dalej "pracowac" ;p

E-mail; [email protected]

Opublikowano

Też potrzebuje zaproszenie. Dlatego trzeba dać bota temu typowi by sie tak szybko nie zniechęcał, bo teraz to dupa blada. Wadimo pieniądz robi pieniądz a pisanie o lockerach to bizness prawie jak robota jako stróż nocny w mennicy.

Opublikowano

LOKERZ to niezły przekręt jeśli idzie o nagrody i jakiekolwiek płatności z ich strony , niby dają nagrody ale jest kilka haczyków

nawet jeśli ( powodzenia w zdobyciu jakiejkolwiek nagrody ) wygrasz za nagrodę musisz zapłacić cło + podatek VAT ( prawo USA a nie Polskie ) przy odbiorze

wygrywając gry, dvd czy cokolwiek na nosniku danych dostaniesz je w sytemie amerykańskim , tamtejszym regionie i w ntsc

dublowane konta, uzywanie proxy itp próby oszustwa są wykrywane bez problemu i tracisz całkowicie dostęp jak i mozliwość puzniejszego udziału kiedykolwiek

sprzet posiadajacy blokady producenta np telefony na SIM nie działa w europie bez sciagniecia blokad , dodam też że telefony na rynku sa dostępne tam tylko z systemem GSM 1900 nie wszędzie obsługiwanym w kraju

jeśli kogoś bawi zarabianie pieniędzy dla innych bardzo polecam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Spam Bot Na AQQ z wtyczką gg(głównie właśnie chodzi mi o spam na gg =d)

Wyszkuje osoby online > wysyła wiadomość > i tak w kółko (wszystko na zminimalizowanym) ;)

;p Szczerze mówiąc to nie wiem po co mi to =d Ale ćwicz , ćwicz! ^^

Za wysoka.

Opublikowano

@UP: Musialbym to zrobic (przynajmniej czesciowo) w jezyku w ktorym GG/AQQ napisane. Wiesz, wyszukiwanie osob on-line...

Opublikowano

wszystko do aqq jest dostępne online, łącznie ze sposobem pisania skryptów czy wtyczek do niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Aktualnie mam juz zajecie, nie piszcie juz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...