Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 20 - jak zarobić?

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję zakupić fifę 20 na ps4, mam już konto online z jakimś składem i 500 monet,  mógłby ktoś podać jakiś sposób aby troszkę zarobić na  polepszenie składu ? może są jacyś piłkarze, których tanio kupić a można drożej sprzedać. 
Pozdrawiam 
Najlepiej odposywać na PW 

• Aive zmienił(a) tytuł na FIFA 20 - jak zarobić?
Opublikowano

Śledź handlarzy na YT i FB. Prościej już się nie da - oni w tym siedzą całymi dniami. KoziHQ, Tornas, DejwHandluje, Somsiadymicha itd.

Masz krok po kroku od samego startu F20 jak zacząć.

Opublikowano

Rok w rok moje początki z Ultimate Team wyglądają identycznie. Web App startuje to staram się uzbierać jakieś 1000-2000 monet i licytuję zawodników "mniej-więcej grywalnych", czyli jakichś Hiszpanów, Włochów, ogólnie popularne narodowości, z których można coś złożyć i ważne aby mieli dość przystępne statystyki na swoją pozycję. Rok temu pieniądze mi mnożył Roque Mesa, którego kupowałem za 350-400, a ludzie w kilka sekund brali go po 800-1000. Wiadomo, że to tylko na początek, ale pierwszy skład do 100k można mieć w 2 godzinki.

59137af8787ba.jpg  ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...