Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MInecraft - dla nowego gracza jednorazowo dawanie uprawnienia

Gość vertek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję rozwiązania mojego problemu:
Chciałbym żeby ktoś powiedział mi jak można dać nowemu graczowi uprawnienie (Nie chodzi mi o dawanie uprawnienia po wejściu, tylko i wyłącznie po pierwszym wejściu nowym kontem)
Koniecznie szukam tego rozwiązania i UWAGA! nie chce robić tego skryptem! Skryptem to mam ale nie czuję się komfortowo z tym ponieważ jak skrypt na chwile z dowolnej przyczyny przestanie działać mam przewalone ale już nie będę tłumaczyć czemu... Chciałbym to zrobić pewnym źródłem najlepiej w jakimś pluginie jeśli się da np: jeśli by się dało w permissionex takie coś zrobić? ? (tak szukałem ale ciężko mi było coś znaleść, może dlatego że nie zawsze łatwo mi jest się dobrze wysłowić dla wujka google :P)

Opublikowano

AzRank? niema mowy, ten plugin kiedyś kiedy dawałem komuś rangę na miesiąc ranga po miesiącu znikała (niby miał gracza już) ale dalej wyczytywało że (w tym przykładzie) miał MVipa - nie wiem o co chodzi ale nie chcę już w ogóle z nim mieć do czynienia. (A ustawianie rang będę robić przez permissionex ?
Jakieś pomysły? Może być jakiś plugin nawet ? 

Opublikowano

Nie, nie zbyt rozumiesz - te uprawnienie ma zostać zabierane ( tak stworzyłem skrypt, nie szukajcie obejścia )

Opublikowano

Zrób jeszcze jedną range w pexsie i dodaj do niej np. /fly potem wpisz komędę do czasowych rang i gotowe a i dodaj powtarzanie komendy z innych rang.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

znalazłem inne rozwiazanie problemu, ale dzięki za chęci ?
Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...