Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor w laptopie nie uruchamia się

Rutkovzky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze swoim laptopem. Otóż od jakiegoś czasu nie odpala mi się ekran w laptopie. Pomyślałem że to wina grafiki, ale ze w laptopie jest zintegrowana grafika kupiłem nowy (ten sam) procesor. Dalej nic... Podłączyłem do telewizora (do monitora nie mam kabla) i również nic. Nie mam pojęcia czego to może być wina więc mam pytanie. Jak się z tym uporać? 

Opublikowano

Nie odpala, czy mam rozumieć że czarny obraz jest ta? Jak dla mnie to pewnie masz laptopa uszkodzonego lub wina jakiegoś oprogramowania. Powiedz aktualizowales coś ostatnio?

image.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Monitor w laptopie nie uruchamia się
Opublikowano

Tak. Czarny obraz... Nic nie aktualizowałem... Grałem sobie w gierkę. Pograłem pograłem i wyłączyłem sobie lapka... Następnego dnia chce sobie pograć odpalam go i czekam minute dwie i nic. Ekran czarny

Opublikowano

Oprogramowanie nie psuje laptopa.  

Zero informacji co się dzieje z laptopem,  jak w ogolę się nie załącza i nic nie świeci albo mruga kontrolka dysku to po prostu uszkodzony i na nic żale. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chodzi o to że słuchać wszystko. Dysk, wiatraki itd. 

Mysz się świeci, przycisk od caps locka się świeci (jak się klik nie capsolcka to nie wiadomo) 

Opublikowano

Ale nie ma obrazu, to jak pisałem wcześniej laptop zjebany, albo płyta główna albo procesor lub grafika w procku albo na płycie układy grafiki.  

Zepsuty laptop tez może sobei świecić tak jak normalny działający laptop. 

Co to za laptop i jaki to procesor wymieniałeś ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...